Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовший духовий музичний інструмент в світі - це трембіта, — конічна дерев’яна труба без бокових отворів. ЇЇ довжина може досягати чотирьох метрів. Діапазон трембіти — дві з половиною октави. Її звуки чутно більш ніж за десять кілометрів. Цей традиційний для жителів українських Карпат інструмент і досі використовується. Трембітарі сповіщають горян про важливі події. Якщо Ви включите до програми своєї подорожі один з фестивалів краю, то обов’язково познайомитеся з незвичайним інструментом.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У сутичках з міліцією вже постраждали 30 демонстрантів

Пістолетне право 7603 перегляди

Опубліковано - 18.02.2014 14:45 | Всі новини | Версія для друку

У сутичках з міліцією вже постраждали 30 демонстрантів
У сутичках з міліцією вже постраждали 30 демонстрантів
У зіткненнях зі співробітниками МВС у Києві постраждали вже близько 30 учасників акції протесту, повідомив координатор Медичної служби Майдану Олег Мусій

"Важких тільки двоє: кисть руки (в одного - ред.) і розбита голова (в іншого - ред.), черепно-мозкова травма серйозна. Інші, близько 30, середньої тяжкості. Їм тут надана допомога", - розповів він агентству Інтерфакс -Україна у вівторок, 18 лютого.

При цьому Мусій уточнив, що травми середнього ступеня тяжкості отримані переважно в результаті розриву світлошумових гранат.

На питання про наміри звертатися в державні медичні установи по допомогу Мусій відповів: "Дуже важкі - будемо, а середні - самі справляємося поки".

У той же час в ЗМІ з’явилася інформація про кількох журналістів, постраждалих під час протестів. Поранення від світлошумової гранати, зокрема, отримав фотокореспондент агентства Reuters Гліб Гаранич, також отримали травми фотокореспонденти Максим Требухов та Олександр Козаченко.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Історія має свою правду, легенда - свою”
Віктор Гюго

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.