Аратта - На головну

30 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Глава КМДА Володимир Макеєнко заявив про вихід з ПР

Влада Регіон: м.Київ 8072 перегляди

Опубліковано - 20.02.2014 14:26 | Всі новини | Версія для друку

Глава КМДА Володимир Макеєнко заявив про вихід з ПР
Глава КМДА Володимир Макеєнко заявив про вихід з ПР
Нардеп Володимир Макеєнко заявив про свій вихід з лав Партії регіонів.

Про це йдеться у відеозверненні глави КМДА до Президента Віктора Януковича та до керівників силових структур.

"Події, що відбуваються сьогодні у столиці України – це трагедія всього українського народу. Я … готовий зробити все можливе для припинення братовбивства та кровопролиття на Майдані Незалежності", - заявив нардеп.

"Я прийняв рішення вийти з лав Партії регіонів та взяти особисту відповідальність за життєдіяльність міста Києва. … Жодна влада не варта людських жертв, жоден олігарх не загинув, жоден політик не загинув, я як керівник Київської адміністрації займаюсь похованням десятків простих людей", - додав Макеєнко.

Також він запропонував "кожному нардепу незалежно від партійного квитка стати живим ланцюгом між громадянами України в формі та громадянами України в цивільному заради припинення бойових дій та кровопролиття".

"Я буду виконувати обов’язки голови КМДА до тих пір, поки мені довіряє народ України", - підсумував Макеєнко.

Як відомо, напередодні про вихід з фракції "регіоналів" у Верховній Раді заявили нардепи Віктор Бондар та Владисла Атрошенко.

20 лютого стало відомо, що нардепи-регіонали Іван Бушко, Михайло Ланьо, Василь Ковач, Сергій Мошак, Іштван Гайдош також заявили про свій вихід із Партії регіонів.

Раніше заяву про вихід з фракції написав депутат Верховної Ради Юрій Благодир, а голова Львівської міської організації Партії регіонів Олег Баран заявив, що виходить з лав Партії регіонів. Також з фракції ПР у Верховній Раді раніше вийшли Давид Жванія та Інна Богословська.

Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Державне думання для українського хама чуже і незрозуміле”
В‘ячеслав Липинський

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.