Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Проти Януковича порушено кримінальне провадження і оголошено в розшук

Кримінал 6678 переглядів

Опубліковано - 24.02.2014 11:44 | Всі новини | Версія для друку

Проти Януковича порушено кримінальне провадження і оголошено в розшук
Проти Януковича порушено кримінальне провадження і оголошено в розшук
Віктор Янукович оголошений в розшук, його місце перебування невідоме.

Проти екс-президента України Віктора Януковича порушено кримінальне провадження за підозрою в причетності до масових вбивств.

Про це повідомив виконуючий обов’язки міністра внутрішніх справ Арсен Аваков на своїй сторінці у Facebook.

«Доповідаю українському народу. Янукович зник ... Інформую на сьогоднішній ранок. Порушено кримінальну справу щодо масових вбивств мирних громадян. Янукович і низка інших посадових осіб ОГОЛОШЕНІ В РОЗШУК», - говоритися в повідомленні.

За словами Арсена Авакова, пошук Віктора Януковича, яким він займається разом з головою СБУ Валентином Наливайченком вже кілька днів, ні до чого не привів.

За інформацією МВС, 21-го в п’ятницю Віктор Янукович, у супроводі Андрія Клюєва, вилетів вертольотами з Києва до Харкова, маючи намір взяти участь у з’їзді депутатів партії регіонів у Харкові.

22 лютого в суботу Янукович, переночувавши у держрезиденції в Харкові - відмовився від участі в з’їзді, записав відеозвернення і вертольотами полетів до аеропорту Донецька.

Після прибуття в аеропорт Донецька, разом з охороною, з вертольотів пересів на два приватних літаки типу Фалькон. Намагався вилетіти. Прикордонна служба перешкодила вильоту. Після чого Янукович відбув до держрезиденції в Донецьку, де і пробув кілька годин.

Пізнього вечора 22 лютого, автомобілями, без супроводу ДАІ, кортеж Януковича відбув до Криму.

23 лютого прибув до Криму. Зупинився в одному з приватних санаторіїв, навмисно ігноруючи державні спецоб’єкти, в тому числі - спеціалізовану президентську держдачу, на яку раніше припускав прибути.

Дізнавшись про рішення парламенту по призначенню в.о. президента України Олександра Турчинова і про виліт до Криму новопризначених голів МВС та СБУ, Янукович спішно залишив приватний санаторій у напрямку до аеропорту Бельбек, в якому до цього часу вже перебували Аваков і Наливайченко.

«О 23:50 Янукович, не доїжджаючи до аеропорту Бельбек, зупинився в приватній резиденції в районі Балаклави. Зібрав свою охорону - запитав, «хто з ним буде в супроводі далі», а «хто залишиться тут».

Частина співробітників УДО висловили бажання «залишитися тут». Янукович, попрощавшись з ними - передав офіційну ВІДМОВУ ВІД ДЕРЖАВНОЇ ОХОРОНИ (докладаю скан). Співробітники управління державної охорони, які не пішли за ним, забрали всю державну зброю для передачі її в кримське відділення УДО», - написав Арсен Аваков.

Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

3нання буває двох видів. Ми самі знаємо предмет або ж знаємо, де знайти про нього відомості ”
Бенджамін Франклін

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.