Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Проти лідерів «Оплоту» порушено кримінальне провадження

Кримінал 6441 перегляд

Опубліковано - 24.02.2014 13:30 | Всі новини | Версія для друку

Проти лідерів «Оплоту» порушено кримінальне провадження
Проти лідерів «Оплоту» порушено кримінальне провадження
Стосовно лідера харківської громадської організації та бійцівського клубу «Оплот», члени якого брали участь у протистояннях із активістами Євромайдану, Євгена Жиліна відкрито кримінальне провадження.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав виконувач обов’язків міністра внутрішніх справ України Арсен Аваков.

"Доповідаю українському народу. Стосовно Євгена Жиліна, лідера харківської організації «Оплот», МВС України порушило кримінальне переслідування по низці статей КК (Кримінального кодексу України– УНІАН). Створена та направлена в Харків спеціальна слідчо-оперативна група», - написав Аваков.

21 лютого, на з’їзді в Харкові лідер "Оплоту" Жилін просив озброїти його та активістів його організації.

22 лютого пізно ввечері члени "Оплоту" на двох автомобілях в’їхали у натовп людей, що зібралися на площі Свободи на підтримку Майдану, і побили їх, повідомила «Українська правда» з посиланням місцеве видання АТН. Люди забарикадувалися в облдержадміністрації, серед них відомий український письменник та поет Сергій Жадан.

Після цього в.о. міністра внутрішніх справ Аваков, довкола сутичок у Харкові активістів Євромайдану та членів організації "Оплот" перебуває під контролем МВС.

За його словами, в будівлі Харківської облдержадміністрації перебувають кілька десятків майданівців. Членів "Оплоту" на площі - близько 60 осіб. Їх розділяють близько 130 міліціонерів.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Якщо знаєш себе і супротивника, то завжди виграватимеш. Якщо знаєш себе, але не знаєш супротивника - один раз переможеш, всі інші - програєш. Якщо не знаєш ні себе, ні його - завжди програватимеш”
Цзу Дзинь

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.