Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Донецький УДАР поклав відповідальність за смерть і кров у Донецьку на губернатора і його главу УМВС

Кримінал Регіон: Донецька область 8156 переглядів

Опубліковано - 14.03.2014 04:18 | Всі новини | Версія для друку

Донецький УДАР поклав відповідальність за смерть і кров у Донецьку на губернатора і його главу УМВС
Донецький УДАР поклав відповідальність за смерть і кров у Донецьку на губернатора і його главу УМВС
Донецька організація партії УДАР зажадала відставки глави ГУМВС у Донецькій області та поклала відповідальність за жертви та постраждалих на вчорашньому мітингу в Донецьку на губернатора Сергія Таруту.

Заяву партії розмістив у своєму блозі лідер обласної організації УДАРу Єгор Фірсов.

«Вбивство двох людей і десятки постраждалих під час нападу проросійських сепаратистів на учасників мітингу за єдину Україну в Донецьку, показало нездатність або небажання влади захищати патріотично налаштованих громадян України в державі Україна», - йдеться в заяві.

«Російські провокатори та їхні кримінальні пособники в Донбасі влаштували справжній терор в центрі Донецька. Аналіз того, що відбувалося, показує, що вони з самого початку йшли на навмисні вбивства патріотів.

Все було передбачувано. Міліція зобов’язана була запобігти зіткнення і вбивства.

Злочинці безчинствують вже не перший день. Їхні особи давно повинні бути встановлені міліцією, їхні організатори відомі всім. Проте, двоє вбитих і десятки постраждалих, знищення та знущання над державною символікою України ...і ПОВНА бездіяльність правоохоронців», - аргументують в УДАРі.



«Ми покладаємо відповідальність за пролиття крові і смерть двох людей на очільника Донецької обладміністрації Сергія Таруту і безпосередньо главу ГУМВС Донецької області Костянтина Пожидаєва, призначеного за рекомендацією Тарути.

Адекватною реакцією на ці події може бути тільки відставка керівника Управління МВС Донецької області К. Пожидаєва і заміна всього вищого керівництва міліції Донецька.

Ми вимагаємо від голови обласної державної адміністрації Сергія Тарути негайного звернення до міністра внутрішніх справ А. Авакова з клопотанням про звільнення К. Пожидаєва. Інакше ми будемо вважати його співучасником злочину», - йдеться в заяві.

Донецький УДАР також зажадав «негайної реакції на події в Донецьку міністра внутрішніх справ А. Авакова».

«Якщо у міністра дефіцит професійних, патріотичних кадрів, то ми готові представити свою кандидатуру на пост очільника УМВС області, яка, впевнені, впорається із завданням захисту громадян і нейтралізації проросійських бойовиків», - йдеться в заяві.

«У разі ігнорування наших вимог ми будемо апелювати до Майдану, і безпосередньо звертатися до людей із закликом вимагати відставки міністра внутрішніх справ, який допустив вбивства патріотів України в Донецьку», - резюмує донецький УДАР.
Дмитру Чернявському було 22...
Дмитру Чернявському було 22...
Один із загиблих у Донецьку - свободівець

Один із загиблих у Донецьку під час нападу проросійських активістів – Дмитро Чернявський, який належав до обласної організації ВО "Свобода"

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав керівник обласної "Свободи" Ігор Славгородський.

"Один із загиблих сьогодні в Донецьку свободівець Дмитро Чернявський", - повідомив він.

Довгий час Чернявський був прес-секретарем донецького осередку "Свободи".

* * *

У результаті бійки між учасниками проросійського мітингу та прихильниками соборності України в Донецьку "Небесну сотню" поповнили вже троє патріотів України...

Про те, що на проросійський мітинг приїхали автобуси з громадянами Росії, ще перед початком зіткнення повідомив донецький кореспондент Gazeta.ua. Один з цих автобусів сфотографували донецькі активісти.

Автобус прибув 13 березня за адресою: Донецьк, вулиця Гаражна, 1. Організатор поїздки фірма "Волга-травел". Офіційний маршрут Єсентуки - Донецьк - Афіни.

Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли ти говориш про Господа або Його чесноти, роби це серйозно і з належною повагою”
Джордж Вашінгтон

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.