Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- одна з найвідоміших у світі різдвяних пісень - це «Щедрик», народна пісня, записана українським композитором Миколою Леонтовичем. Світ знає її як Carol of the Bells або Ring Christmas Bells. На Youtube різні виконання «Щедрика» набирають мільйони переглядів...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Аваков розповів, що робить МВС з розслідування безладів у Донецьку

Кримінал Регіон: Донецька область 7414 переглядів

Опубліковано - 14.03.2014 20:00 | Всі новини | Версія для друку

Аваков розповів, що робить МВС з розслідування безладів у Донецьку
Аваков розповів, що робить МВС з розслідування безладів у Донецьку
Міліція встановила особу вбивці донецького активіста і затримала ще двох підозрюваних у підбурюванні до масової бійки, що сталася 13 березня під час мітингів у Донецьку, повідомив міністр МВС Арсен Аваков.

Він також поінформував про ситуацію з розслідування останніх подій на сході України, зокрема у Донецьку та Луганську.

Ситуація із розслідуванням вчорашньої трагедії у Донецьку.

1. Працює шість спеціальних слідчих груп. До заарештованих на ранок чотирьох людей додалося ще двоє. На цей момент шестеро затриманих.

2. Завдяки активній роботі з журналістами, котрі надали матеріали встановлено близько 20 осіб додатково - прямих призвідників і виконавців "у перших рядах". Оперативні групи працюють з доставкою підозрюваних в органи слідства.

3. Встановлено особу вбивці, який завдав смертельні рани загиблому активісту. Прямі свідчення очевидців. Кат - кличка злочинця. Міліція розпочала розшуку злочинця. Знайдемо!

4. Оцінка дій лінійного складу ППС органів МВС Донецької області: дії лінійного складу в низці епізодів були не адекватні. Таким є стан речей у Донецькій міліції. Заміною керівного складу не обійтися. Потрібні більш глибокі дії та реабілітація. Хто готовий реально допомагати - по суті, а не за посади і владу, у кого душа болить за Донбас - прошу - включайтесь. І губернатор, і новопризначений керівник міліції налаштовані на якісно інший рівень роботи мвс в області.

Напередодні ввечері у Донецьку проходили два мітинги - прихильників за єдність України та проросійських активістів, за даними очевидців, прихильники проросійського мітингу напали на учасників іншого мітингу, відбулися зіткнення, внаслідок яких одна людина загинула і 29 постраждали. Затримано четверо організаторів масової бійки. Прокуратура розслідує обставини події.

Луганськ.

1. За результатом спільних дій СБУ та МВС у Луганську затримано за сепаратистською статтею - Харитонов, який поряд із раніше затриманим Клінчаєвим обвинувачується органами слідства МВС і СБУ. На даний момент він доставлений до Києва і суд обирає йому запобіжний захід.

2. За фактом захоплення Луганської ТРК ІРТА, що мав місце 10 березня. Слідчі органи МВС, за підтримки СБУ провели розслідування і пред’явили обвинувачення за ст.294 двом лідерам організації Луганська гвардія Качур М.С. і Акімов А. В. Рішенням суду обом обрано запобіжний захід - домашній арешт.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Причина того, що важко керувати народом, полягає в тому, що народ освічується і в ньому багато розумних ”
Лаоцзи

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.