Аратта - На головну

1 травня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Луганська СБУ затримала російських диверсантів

Захист держави Регіон: Луганська область 6155 переглядів

Опубліковано - 20.03.2014 15:15 | Всі новини | Версія для друку

Луганська СБУ затримала російських диверсантів
Луганська СБУ затримала російських диверсантів
Співробітники Служби безпеки України 19 березня затримали трьох осіб, які підозрюються у створенні диверсійних груп на території Луганської області.

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

«19 березня співробітники СБУ затримали трьох осіб, які підозрюються у створенні диверсійних груп на території Луганщини, зокрема, лідера угруповання та колишнього полковника міліції», - йдеться у повідомленні.

У відомстві відзначають, що встановлено п’ять професійно облаштованих конспіративних квартир для розміщення диверсійних груп.

«Під час обшуку в приміщеннях виявлено детальні інструкції із завданнями для дестабілізації ситуації в державі, захоплення будівель органів влади та зриву виборів президента України у травні цього року. Вилучено також нарізну вогнепальну зброю, інструкції зі стрілкової справи, списки учасників груп та гроші. Зловмисники здійснювали суспільно-небезпечні акції, провокували бійки з міліцією, тероризували місцевих активістів», - заявляють в СБУ.

У відомстві зазначають, що отримані дані, у тому числі свідчення затриманих, свідчать про те, що на території регіону діяли дві підготовлені диверсійні групи.

У рамках кримінального провадження, розпочатого за ознаками злочину, передбаченого статтею 258 Кримінального кодексу України (створення терористичної групи), Служба безпеки України встановлює всіх учасників диверсійних угруповань та здійснює заходи з їх затримання.

Як повідомлялося раніше, Служба безпеки України у ніч на 12 березня затримала розвідгрупу Збройних сил РФ, яка проникла на територію Херсонської області з АР Крим поза пунктами контролю.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Захист держави»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли ти говориш про Господа або Його чесноти, роби це серйозно і з належною повагою”
Джордж Вашінгтон

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.