Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- одна з найвідоміших у світі різдвяних пісень - це «Щедрик», народна пісня, записана українським композитором Миколою Леонтовичем. Світ знає її як Carol of the Bells або Ring Christmas Bells. На Youtube різні виконання «Щедрика» набирають мільйони переглядів...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


МВС здійснила слідчі дії у підозрюваних у хабарництві і казнокрадстві

Кримінал 6351 перегляд

Опубліковано - 21.03.2014 19:17 | Всі новини | Версія для друку

МВС здійснила слідчі дії у підозрюваних у хабарництві і казнокрадстві
МВС здійснила слідчі дії у підозрюваних у хабарництві і казнокрадстві
В рамках розслідування корупційних схем у газовій галузі, працівники МВС сьогодні затримали голову правління НАК “Нафтогаз України” Євгена Бакуліна.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков на своїй сторінці в Facebook.
"Тільки за трьома розслідуваних Слідчим управлінням МВС епізодами дії злочинної групи, сума збитків державі оцінюється приблизно в 4 мільярди доларів США. І це далеко не повний перелік сумнівних схем і операцій, що потрапили під увагу наших слідчих", - написав Аваков.

Міністр передбачає, що нинішнє розслідування призведе до ще більш колосальних цифр завданих збитків і безлічі відомих персоналій, які мають до цього відношення, як у минулому, так і в нинішньому політикумі.

"Мною прийнято рішення про розширення слідчо-оперативної групи, яка працює в цьому напрямку. Я попереджаю політиків про невтручання в розслідування. Попереджаю, що буду жорстко, в тому числі публічно реагувати на будь-які спроби чинити тиск на слідство", - попереджає він.

Аваков наголосив, що "дане розслідування важливо не тільки заради відновлення справедливості і повернення викраденого, але і як щеплення від корупції для нової влади".

Сьогодні ж, 21 березня, міліція провела обшуки в офісі компанії НАК "Нафтогаз Україна".

Нагадаємо, "Нафтогаз України" об’єднує найбільші нафтогазовидобувні підприємства країни. Холдинг є монополістом із транзиту та зберігання природного газу в підземних сховищах, а також із транспортування нафти трубопровідним транспортом територією країни.

Водночас, рамках кримінального розслідування розкрадання бюджетних коштів, силовики провели обшуки і ряд слідчих дій в Мінагрополітики України.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив глава МВС Арсен Аваков.

За його словами, за підсумками обшуків, вилучено великі суми коштів.

"У першого заступника Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України Симонова вилучено: 1 млн. 717 тис. доларів США, 1 млн. 250 тис. грн, 9 тис. грн", - розповів Аваков.

Також, за його словами, у екс-міністра аграрної політики Миколи Присяжнюка вилучено $286 тис. доларів, 659 тис. грн та кілька наручних годинників високої вартості відомих світових брендів.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Людина – це духовна істота. Саме тепер на часі звернення до традицій і духовності рідного народу. Чесність, щирість, мудрість – ось що вимагається від нових людей України. Потрібна Нова Січ – Духовна Січ! ”
О.Бердник, український філософ і письменник, засновник Української Духовної Республіки

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.