Аратта - На головну

17 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Генпрокуратура та СБУ звинуватила міліцію в бездіяльності в Донбасі

Кримінал 8095 переглядів

Опубліковано - 23.04.2014 00:47 | Всі новини | Версія для друку

Генпрокуратура та СБУ звинуватила міліцію в бездіяльності в Донбасі
Генпрокуратура та СБУ звинуватила міліцію в бездіяльності в Донбасі
У Генпрокуратурі вважають, що багато протиправних дій в регіоні пояснюються не стільки агресією протестуючих, скільки бездіяльністю правоохоронців. Правоохоронці також не надають армії підтримку в затриманні диверсантів і сепаратистів.

Генеральна прокуратура України попередила керівництво правоохоронних органів у південно-східних областях про персональну відповідальність у разі бездіяльності або службової недбалості у разі посилення нестабільності в регіоні.

Наслідки за безвідповідальність правоохоронців послідують відразу ж після службових перевірок. "Виявлена ​​службова несумлінність та службова недбалість представників правоохоронних органів, випадки не інформованості в підзвітних справах жодним чином не можуть виправдовуватися захистом демократичних принципів у суспільстві або бюрократичними перепонами в органах влади, оскільки розхитують засадничі принципи української держави", - йдеться в повідомленні ГПУ.

У відомстві нагадали, що останнім часом зі східних та південних областей України в Генпрокуратуру надходить все більше скарг щодо посилення відповідальності за бездіяльність органів внутрішніх справ і Служби безпеки, в тому числі і при захопленні адміністративних будівель.

Досудові розслідування органами прокуратури фактів порушень громадського порядку підтвердили, заявляють в ГПУ, що багато неправомірних дій пояснюється не стільки агресивністю протестуючих, скільки бездіяльністю органів внутрішніх справ і СБУ, несвоєчасним реагуванням на вимоги громадян, а також відсутністю належної координації дій серед правоохоронців.

Міноборони: Донецька міліція не допомагає боротися з сепаратизмом

Міліція Донецької області не допомагає військовослужбовцям української армії боротися з диверсантами і сепаратистами.

Про це на брифінгу в антитерористичному центрі при СБУ повідомив заступник начальника головного командного центру Збройних Сил України, генерал-майор Олександр Розмазнін.

Як передає кореспондент ЛІГАБізнесІнформ, відповідаючи на питання журналістів, чи відчувають військовослужбовці, що міліція в Донецькій області працює разом з ними, Розмазнін сказав: "На превеликий жаль, ми не відчуваємо співпраці з боку міліції Донецької області... У мене немає таких повноважень коментувати це, але факт залишається фактом: нам не допомагають".

За даними МВС, в приміщенні Донецької облдержадміністрації продовжують перебувати близько 500 проросійськи налаштованих громадян, ще близько ста - біля будівлі. Навколо ОДА встановлено барикади. Периметр заблокований автомобільними покришками і колючим дротом. Вимоги - проведення референдуму про статус Донецької області і південно-східної частини України.

Міжнародний аеропорт "Донецьк" працює в штатному режимі.

21 квітня о 23:10 в Краматорську Донецької області 20 невідомих у масках і камуфляжній формі зі зброєю увійшли в фойє адмінбудинку Краматорського міськвідділу МВС України, де залишилися на ніч. Перед цим, о 22:40, група в кількості 20 невідомих захопила приміщення УСБУ в Краматорську. Територія аеродрому знаходиться під контролем Збройних Сил України.

Прес-секретар глави СБУ Марина Остапенко підтвердила, що в Слов’янську озброєні люди захопили декілька автомобілів міліції: "Там було захоплено кілька автомобілів... Ми будемо намагатися стабілізувати ситуацію. Захоплення заручників і адміністративних будівель - це все компетенція Міністерства внутрішніх справ".
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Скільки рабів, стільки ворогів”
Сенека

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.