Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Луганські більшовики об'єдналися. Проти народу, за Януковича.

Регіональні новини Регіон: Луганська область 11475 переглядів

Опубліковано - 13.03.2007 14:15 | Всі новини | Версія для друку

Луганські більшовики об'єдналися. Проти народу, за Януковича.
Луганські більшовики об'єдналися. Проти народу, за Януковича.
Координаційна рада Луганських ПР, КПУ і СПУ знає, як протистояти можливому маршу на Київ “Народної самооборони”.

У разі можливого маршу на Київ «Народної самооборони», ми направлятимемо своїх представників «для того, щоб були адекватні рішення». Про це сьогодні на прес-конференції заявив лідер фракції партії “Регіонів” в Луганській обласній раді, голова постійної комісії облради з питань промислової політики, підприємництва, екології і житлово-комунального господарства Олександр Арапов.

За його словами, дії координаційної ради ПР, КПУ і СПУ залежатимуть від того, наскільки будуть активними дії опозиції. «Але заявляти і робити – це абсолютно різні речі. Зараз чуємо тільки одні заяви», - підкреслив він.

Олександр Арапов додав, що якщо буде аналогія того, що роблять у Верховній Раді, то ми діятимемо адекватно. «Коли ми дивимося те, що робиться у Верховній Раді, коли захоплюється щитова, блокуються трибуни, або коли депутати починають дудіти в дудки, говорити в мегафон, то ми починаємо розуміти, що, напевно, щось не так з нашою демократією», - відзначив він.

Кажучи про недоцільність проведення дострокових виборів, Олександр Арапов підкреслив: «Якщо одна якась частина не згодна з тим, що працює більшість в особі антикризової коаліції, то це не означає, що потрібно робити перевибори».

Як повідомлялося, між Луганськими обласними організаціями Партії регіонів, КПУ і СПУ підписано угода про створення координаційної ради. У нього увійдуть 21 людина (по 7 від кожної політичної сили). Обласні організації Партії регіонів, КПУ і СПУ мають намір синхронізувати свою діяльність по всій вертикалі, координувати зусилля для вирішення проблем і погоджувати дії депутатів всіх рівнів під час розгляду важливих питань суспільно-політичного життя регіону.

Від “Аратти”: напевно не так вже затишно почувається більшовицька влада, якщо підсилює підрозділи МВС “громадськістю”, яку як правило, знаходить серед кримінальних кіл та деградуючого люмпену.

Проте, у шахтарському краї більшовички почувалися б значно комфортніше, якби замість мобілізації бойовиків, переймалися б благоустрієм містечок, створенням нових робочих місць, боротьбою із казнокрадством. Хоча останнє - із сфери фантастики - бо хто ж буде боротися із самим собою?!
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Регіональні новини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ваша так звана релігія діє як опій: вона заманює і приглушує болі замість того, щоб надати сили”
Новаліс

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.