Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Аваков сподівається, що Слов’янськ звільнять у найближчі дні

Захист держави Регіон: Донецька область 5913 переглядів

Опубліковано - 4.07.2014 20:17 | Всі новини | Версія для друку

Аваков сподівається, що Слов’янськ звільнять у найближчі дні
Аваков сподівається, що Слов’янськ звільнять у найближчі дні
Сили антитерористичної операції восьму годину ведуть бої з терористами в Миколаївці під Слов’янськом Донецької області, заявляє міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.

"Квартал за кварталом, спільними діями збройних сил, Національної гвардії і спеціальних підрозділів МВС селище звільняється від бандитів зі зброєю. Значна частина Миколаївки вже під контролем наших сил", - написав він на своїй сторінці у Facebook.

Глава МВС також повідомив з посиланням на керівника операції генерала Миколу Балана, який знаходиться на лінії бою, що втрат під час операції немає. "Працюємо вже восьму годину. Нормально йдемо, хоч і повільно. Однак без втрат! Після вчорашнього жорсткого зіткнення опір терористів ослаб. "Київ-1" (батальйон) - особливо сьогодні молодці, другий день у боях, а поводяться дуже впевнено - задоволений, добре готовими виявилися", - процитував Аваков слова Балана.

За словами міністра, на території взятої під контроль лікарні значна кількість поранених - як бойовиків, так і мирних громадян. Всіма ними у даний час займаються медики.

"Виявили сто п’ятдесят жінок і дітей, які переховувалися від терористів і війни у підвалі центру культури. Всім надали першу допомогу. Звернувся з проханням до харківського губернатора Ігоря Балути - спільно організували евакуацію на час бойових дій у Харківську область", - написав Аваков.

Він також розповів, що жителі добре прийняли бійців Нацгвардії і ставляться до них дуже доброзичливо. "Змучилися вони дуже. Жінки кажуть, що натерпілися у ці дні - попросили на кілька днів в евакуацію - заспокоїти дітей, відпочити від постійної напруги. Організовуємо для них швидко силами вашої спецгрупи Кабміну з Ізюма і силами Харківської ОДА", - додав міністр.

"Кілька днів... сподіваюся, цього вистачить, що б у Слов’янську повернути людям звичне мирне життя", - резюмував Він.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Захист держави»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Єдина країна в світі, де не викладалася в університетах історія цієї країни, де історія вважалася чимось забороненим, ворожим і контрреволюційним, — це Україна. Другої такої країни на земній кулі нема. Де ж рождатися, де плодитися дезертирам, як не у нас? Де рости слабодухим і запроданцям, як не у нас? Не вина це дезертирів, а горе. Не судить їх треба, а просить прощення і плакати за погане виховання, за духовне каліцтво у великий час. Їх не учили Батьківщині — їх учили класовій ворожнечі і боротьбі, їх не учили історії. Народ, що не знає своєї історії, є народ сліпців.”
Олександр Довженко

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.