Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Заліщики (Тернопільська область), після нападу Німеччини на Польщу в 1939 році, деякий час перебував польський уряд. А вже після вступу у війну Радянського Союзу, цей уряд через Румунію евакуюється в Англію, й до 1945 року вважався легітимним урядом Польщі...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Бойовики відступили зі Слов’янська

Захист держави Регіон: Донецька область 5812 переглядів

Опубліковано - 5.07.2014 13:06 | Всі новини | Версія для друку

Бойовики відступили зі Слов’янська
Бойовики відступили зі Слов’янська
Проросійські терористи пішли зі Слов’янська. Вони залишили захоплені будівлі та всі блок-пости у напрямку Краматорська.

Про це повідомляють очевидці, які перебували раніше в полоні у Слов’янському МУВС і самостійно звільнилися сьогодні на світанку.

За словами очевидців, вони виявили відсутність охорони вночі, але боялися виходити в темряві, чекаючи провокацій, передає "Острів".

Люди самостійно вийшли з Слов’янського МУВС, коли розвиднілось, близько 3.40. У кабінетах МУВС все кинуто: речі, зброя, навіть гроші, зазначають свідки.

Полонені не бачили в Слов’янську жодного терориста. Вони безперешкодно проїхали в Краматорськ. За їхніми словами, порожні всі блок-пости, які в напрямку Краматорська.

За словами іншого джерела, в Краматорську спостерігається активний рух по вул. Кіма, що веде в напрямку Артемівська. Видно сліди танків. Передбачається, що терористи прориваються в цьому напрямку.

Очевидці підкреслюють, що більшість сепаратистів одягнені в цивільне і пересуваються на цивільних машинах.

Як раніше повідомлялося раніше, колона терористів зі Слов’янська, незважаючи на вогонь з боку українських військовослужбовців, прорвалася в Краматорськ.

Очевидці в групі Kramatorsk в соціальній мережі Facebook повідомляють, що три КАМАЗи, два танки і 8 машин без фар пролетіли трасою зі Слов’янська і поїхали до центру Краматорська, де знаходиться головний штаб місцевих бойовиків. Крім того, в мікрорайоні Лазурний помітили один БТР і 5 авто терористів.

У Twitter користувачі повідомляють про 50 одиниць техніки терористів, які полями прорвалися в Краматорськ.

Цьому передував щільний вогонь по терористах з боку Карачуна, який займають українські військові.

Також користувачі соцмереж повідомляють про стрілянину в центрі міста, а також у селищі Біленьке, яке знаходиться на півночі міста, неподалік від Слов’янська.

Крім того, терористи знову намагалися атакувати аеродром, на якому знаходяться українські силовики.

Між тим терористи масово залишають захоплені міста Донецької області і колонами прямують до Донецька, одна з таких колон залишила Костянтинівку, повідомляє видання «Новости Донбасса».

Терористи мають намір закріпиться в обласному центрі, оскільки розраховують завербувати тут до своїх лав місцеве населення і дістати додаткові ресурси. Це пов’язано з тим, що в результаті дій українських прикордонників і військових значно скоротився потік допомоги терористам з території Російської Федерації. Вони починають відчувати нестачу в зброї, грошах і найманцях. Поки колони бойовиків безперешкодно просуваються територією області. Українська авіація не бомбить їх.

Більша частина терористів прямують до Донецька трасою.

За інформацією «Новостей Донбасса», в Донецьку місцеві сепаратисти, які називають себе "ДНР", і бандугруповання "Батальйон "Схід" наразі не визначилися, чи співпрацюватимуть із "стрєлковцями". Як відомо, напередодні "стрєлковці" спробували узяти під контроль обласну міліцію в Донецьку, але "Схід" відбив атаку.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Захист держави»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Церква - скоріш лікарня для грішників, ніж музей святих”
Ебігайл Ван Берен

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.