Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовша печера на Україні носить назву «Оптимістична» і знаходиться на Поділлі - це гіпсова печера на глибині 20 м, протяжністю понад 230 км. Вхід до неї розташований поблизу села Королівка Борщівського району Тернопільській області. Це найдовша гіпсова печера у світі і друга за протяжністю, - вона поступається лише Мамонтовій печері в США...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


СБУ затримала шпигунів, які координували і фінансували сепаратистів в Одесі

Захист держави Регіон: Одеська область 6926 переглядів

Опубліковано - 5.07.2014 21:38 | Всі новини | Версія для друку

..за іноземні гроші
..за іноземні гроші
Служба безпеки України затримала двох громадян Росії та одного – Республіки Білорусь, які фінансували координаторів одеського «Антимайдану» та готували масові акції проти української влади.

Про це повідомляє прес-центр СБУ.

Встановлено, що вказані особи прибули до Одеси наприкінці червня ц.р. для виконання спецзавдання російської розвідки – розгорнути широку роботу з організації акцій протесту з метою дестабілізації соціально-політичної ситуації в усьому регіоні.

Використовуючи тактику розповсюдження чуток та дезінформації, спекулюючи невдоволенням частки громадян соціально-побутовими проблемами, російські агенти через контакти з місцевими сепаратистами готували групи радикально налаштованих громадян для проведення акцій, виготовляли та розповсюджували агітки із закликами виходити на мітинги, підбурювали населення до масових безладів.

Шляхом підкупу «кишенькових ЗМІ» зловмисники поширювали «панічні настрої» через проплачені стрічки новин, публікації у пресі, сюжети на телебаченні. Після кожної проведеної акції зловмисники повинні були надсилати своїм іноземним кураторам фотозвіти.

З’ясовано також, що саме ці «гастролери» за вказівкою іноземної сторони здійснювали фінансування так званого «Антимайдану» на Куликовому полі Одеси.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Захист держави»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Марно пояснювати дурням і начальникам: перші слухають і нічого не розуміють, другі все розуміють і тому не слухають”
Михайло Мамчич

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.