Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


За кожне життя наших військових бойовики заплатять сотнями своїх

Влада 4683 перегляди

Опубліковано - 11.07.2014 18:48 | Всі новини | Версія для друку

За кожне життя наших військових бойовики заплатять сотнями своїх
За кожне життя наших військових бойовики заплатять сотнями своїх
Президент України Петро Порошенко провів нараду з силовиками з приводу застосування бойовиками проти Збройних сил України установок «Град» російського виробництва.

Про це повідомляє прес-служба Президента України.

Президент заявив, що так само, як було знайдено та затримано групу терористів під керівництвом бойовика «Гроза», що збили з ПЗРК «Ігла» український гелікоптер сил АТО, що призвело до втрат військових, так само будуть знайдені і знищені всі, хто сьогодні застосовували «Град» проти Збройних Сил України. «За кожне життя наших військових бойовики заплатять десятками й сотнями своїх. Жоден терорист не уникне відповідальності, кожен отримає по «заслугах»», - наголосив Петро Порошенко.

Президент зазначив, що сьогодні усі військовослужбовці, які захищають кордон, аеропорти Донецька, Луганська та інші міста і населені пункти під обстрілом, щохвилини ризикуючи життям, – є героями, в яких вірить вся Україна. «Держава шанує своїх героїв і пам’ятає кожного, хто віддав найцінніше, захищаючи її - життя», - підкреслив Президент.

Порошенко також відзначив дії військовослужбовців на звільнених територіях. «Дуже важливо, що з першої секунди звільнення міст українські військові ведуть себе надзвичайно відповідально, віддаючи свої сухпаї, воду та все, що мають, місцевим жителям», - сказав він.

Президент високо оцінив роботу інженерно-саперних підрозділів, які за останній час знищили більше ста мін і фугасів. Він наголосив на необхідності поліпшення ситуації щодо забезпечення службовців засобами особистого захисту. «Важливо, щоб кожен військовослужбовець, який знаходиться на блокпосту, був оснащений бронежилетом та всім необхідним», - наголосив Глава держави.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Найкращий державний устрій для будь-якого народу - це той, який зберіг його як ціле”
Мішель Монтень

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.