Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовша печера на Україні носить назву «Оптимістична» і знаходиться на Поділлі - це гіпсова печера на глибині 20 м, протяжністю понад 230 км. Вхід до неї розташований поблизу села Королівка Борщівського району Тернопільській області. Це найдовша гіпсова печера у світі і друга за протяжністю, - вона поступається лише Мамонтовій печері в США...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


На місці падіння Боїнга вже попрацювали російські спецслужби

Надзвичайна подія 6938 переглядів

Опубліковано - 21.07.2014 18:54 | Всі новини | Версія для друку

На місці падіння Боїнга вже попрацювали російські спецслужби
На місці падіння Боїнга вже попрацювали російські спецслужби
Представники незаконних збройних формувань висловили бажання передати знайдені на місці катастрофи авіалайнера Малайзійських авіаліній в Донецькій області бортові самописці представникам Міжнародної організації цивільної авіації (ІКАО).

Про це заявив віце-прем’єр Володимир Гройсман на брифінгу в Києві в понеділок.

"Ми знаємо, що всі ці 4 дні спеціальні служби Російської Федерації проводили відповідні роботи, які пов’язані з тим, щоб намагатися ліквідувати сліди того, яким чином це все було зроблено (збитий авіалайнер - ред.). А також ми вже маємо інформацію про те, що бойовики проросійські та російські хочуть передати самописці представникам ІКАО. Це говорить тільки про те, що ці самописці всі ці дні перебували у них в руках, над ними проводилися ймовірно певні дії", - зазначив він.

Гройсман зазначив, що 4 дня експерти не допускалися на місце трагедії, а російська сторона проводила дії по замітання слідів.

"Ми впевнені в тому, що всі ці 4 дні, коли нас не допускали й обмежували наших експертів і експертів ОБСЄ, в цей час проводилися дії спеціальних служб Російської Федерації на цій території. Що вони робили, яким чином, в яких масштабах, можна буде оцінити тільки тоді, коли буде доступ на цю територію. Ви бачите, що і далі не пускають фахівців - значить, щось приховують", - підкреслив Гройсман.

Заступник глави Адміністрації Президента Геннадій Зубко в ході брифінгу також зазначив, що, за існуючою інформацією, на місці катастрофи під виглядом цивільних осіб працювали російські фахівці і ’’проводили невідомі нам дії’’. Тому, за його словами, необхідно забезпечити доступ до місця аварії міжнародних та українських експертів.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Надзвичайна подія»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Люди, які ніколи не оглядалися на предків, не дбатимуть про нащадків”
Едмунд Берк

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.