Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


ЄС ухвалив розширений список санкцій через події в Україні

Світ навколо нас 3989 переглядів

Опубліковано - 25.07.2014 21:24 | Всі новини | Версія для друку

ЄС ухвалив розширений список санкцій через події в Україні
ЄС ухвалив розширений список санкцій через події в Україні
Рада ЄС затвердила розширений список санкцій через ситуацію в Україні.

Це було зроблено на запит Європейської ради від 16 липня та Ради міністрів закордонних справ ЄС від 22 липня.

Таким чином до розширеного списку внесено ще 15 фізичних і 18 юридичних осіб, які підпадають під дію санкції. (Громадянство цих людей не уточнюють). Вони, як заявляють у Раді ЄС несуть відповідальність за вчинення дій, спрямованих проти територіальної цілісності України. Відтак їхні активи мають бути заморожені і їм буде заборонений в’їзд на територію Євросоюзу.

Загалом кількість фізичних осіб, які підпадають під санкції Євросоюзу через події в Україні, зростала до 87, а юридичних – до 20.

Європейський союз, як і США й деякі інші країни, вже запроваджували низку санкцій у зв’язку з анексією українського Криму Росією й дестабілізацією в Україні. Першим етапом санкцій ЄС були політичні, другим, який час від часу розширюють дотепер, стали санкції стосовно фізичних і юридичних осіб із Росії й України, причетних до дестабілізації України. Наразі в такому списку ЄС – 72 особи і дві компанії з Криму.

Євросоюз, як і США, все погрожують застосувати й третій етап таких санкцій, проти цілих секторів економіки Росії, якщо Москва не припинить дестабілізовувати Україну, але час від часу змінюють умови запровадження цього етапу і постійно уникають його.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Історія народу починається не з писемних згадок про нього, а з тих часів, які історична пам'ять цього народу зберегла””
Юрій Шилов

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.