Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- одна з найвідоміших у світі різдвяних пісень - це «Щедрик», народна пісня, записана українським композитором Миколою Леонтовичем. Світ знає її як Carol of the Bells або Ring Christmas Bells. На Youtube різні виконання «Щедрика» набирають мільйони переглядів...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Країни ЄС розроблять штрафи за невиконання санкцій проти Росії

Світ навколо нас 4240 переглядів

Опубліковано - 1.08.2014 11:39 | Всі новини | Версія для друку

Країни ЄС розроблять штрафи за невиконання санкцій проти Росії
Країни ЄС розроблять штрафи за невиконання санкцій проти Росії
Країни-члени ЄС мають розробити штрафи за невиконання економічних санкцій проти Росії.

Про це йдеться в офіційному журналі ЄС.

«Держави-члени мають розробити правила відповідних штрафів за порушення забезпечення цих норм. Вони повинні вжити всіх необхідних заходів для гарантування, що ці норми імплементовані», – мовиться у повідомленні.

П’ять із провідних банків Росії – «Сбербанк», «ВТБ Банк», «Газпромбанк», «Внєшекономбанк» і «Россєльхозбанк» – потрапили під нові обмежувальні заходи Європейського союзу у зв’язку з діями Росії на дестабілізацію становища на Сході України. Їх назви опубліковані в офіційному журналі ЄС.

Ці санкції, що набули чинності 1 серпня, забороняють громадянам і компаніям із країн Євросоюзу здійснювати операції з фінансовими інструментами з терміном погашення понад 90 днів цих банків, їхніх філій та банків, що діють від їхнього імені.

Крім того, в офіційній публікації викладені подробиці накладеного ембарго на імпорт і експорт зброї й споріднених матеріалів із і до Росії, а також експорту до Росії чи для російських Збройних сил товарів подвійного призначення і технологій для військового використання.

Також у виданні перелічені обладнання і технології, що пов’язані з енергетикою – на їхній експорт до Росії теж запроваджуються обмеження: вони потребуватимуть попереднього схвалення відповідних органів країн-членів ЄС. Експортні ліцензії не будуть надані, якщо вони стосуватимуться розвідки й видобування нафти у глибоководних регіонах, в Арктиці чи стосовно сланцевої нафти.

У середу ЄС уже запровадив низку інших санкцій проти Росії через її дії щодо Криму і сходу України. Там ішлося про персональні санкції проти низки осіб, наближених до президента Росії Володимира Путіна, а також проти кількох ватажків сепаратистів, які діють у частині Донбасу. Також у список потрапили російська оборонна компанія, авіакомпанія, що здійснює польоти до Криму, і російський банк, який діє в окупованому Криму.

Окремі санкції ЄС, оголошені в середу, стосуються і незаконно анексованих Росією українських Криму і Севастополя. Євросоюз заборонив нові інфраструктурні інвестиції на цих територіях у галузях транспорту, телекомунікацій, енергетики і видобування природних ресурсів.

Також про нові санкції проти Росії оголосили США і низка інших країн.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Нація або спільнота людей, що не використовуватиме свій інтелект, уважається за тварин, котрі не мають інтелекту взагалі. Таких людей можна використовувати як робочу худобу або матеріал залежно від вибору чи уподобань”
Таємна доктрина так званої «Більдерберзької групи»

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.