Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Київ був найбільшим містом Європи у ХІ сторіччі, в п’ятдесят разів більшим за Лондон, в десять – за Париж. Досяг свого розквіту за Ярослава Мудрого (1010-1054 н.е.), який поріднився з королівськими родинами Франції, Норвегії, Румунії та Польщі. Німецький церковний діяч XІ століття єпископ із Саксонії Титмар Мерзебурзький у своїй «Хроніці» у 1012 - 1018 роках, характеризує Київ як «велике місто, у якому більш 400 церков, 8 ринків, незліченна кількість жителів». На початку ХІ століття теперішня столиця України мала 50 тисяч населення. Для порівняння, у Лондоні на той час мешкало 20 тисяч жителів. Німецький хроніст XІ століття Адам Бременський називав Київ «суперником костянтинопільського скіпетра, найчарівнішої прикраси Греції».
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


ФРН готує постачання бронежилетів і медичного обладнання Україні

Світ навколо нас 3734 перегляди

Опубліковано - 2.09.2014 21:58 | Всі новини | Версія для друку

ФРН готує постачання бронежилетів і медичного обладнання Україні
ФРН готує постачання бронежилетів і медичного обладнання Україні
У ФРН готують постачання в Україну бронежилетів і медичного обладнання, повідомляють німецькі ЗМІ. Вони посилаються на відповідну заяву канцлерки Меркель і засідання фракції християнських демократів.

Німеччина готує постачання в Україну медичного обладнання, польових госпіталів і бронежилетів.

Про це заявила канцлерка ФРН Анґела Меркель, передає агентство dpa з посиланням на учасників засідання фракції ХДС/ХСС у Бундестазі.

При цьому Меркель пообіцяла "особисто" подбати про це постачання. Відповідну інформацію, спершу поширену виданням Nordwest-Zeitung, було підтверджено агентству dpa у коаліційних колах у вівторок, 2 вересня.

За даними учасників засідання, Анґела Меркель повідомила про такі наміри ще у понеділок на надзвичайному засіданні фракції християнських демократів, що відбулося з нагоди урядової заяви стосовно експорту зброї до Іраку. Раніше на постачанні в Україну наполягав депутат від ХДС Карл-Ґеорґ Велльманн.

Україна вже кілька місяців очікує 20 тисяч бронежилетів з Німеччини, які замовило міністерство оборони України. Але ФРН досі не надало експортного дозволу для цієї продукції.

Німеччина та Євросоюз, крім того, відмовляються допомагати Україні поставками зброї, попри відповідні запити українського МЗС.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Минуле корисне тільки в тому сенсі, що вказує нам шляхи та засоби до розвитку”
Генрі Форд

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.