Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Гоголь, зупиняючись у німецьких готелях, підписувався як “Гоголь-українець”. Гоголя не любили в Росії, бо героїчною і красивою показував він Україну, а нерозумною і дикою Московщину. “Киньмо Московщину… Для кого ми працюємо?… Поїдемо до Києва, адже він наш, не їхній”, – писав він у листі до другого українця – Михайла Максимовича, видатного нашого вченого-природознавця, історика, філософа, фольклориста.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Газова війна-3. Австрія теж заявляє про недоотримання газу з Росії

Газоват 5515 переглядів

Опубліковано - 12.09.2014 12:26 | Всі новини | Версія для друку

Газова війна-3.  Австрія теж заявляє про недоотримання газу з Росії
Газова війна-3. Австрія теж заявляє про недоотримання газу з Росії
Російський концерн “Газпром”, судячи з усього, скоротив обсяги поставки блакитного палива низці європейських країн. Після Польщі та Словаччини тепер й Австрія повідомила про зменшення обсягів надходження газу.

Росія поставила Австрії в четвер, 11 вересня, на 15 відсотків менше газу, ніж передбачено контрактом, повідомило інформаційне агентство AFP з посилання на дані австрійського відомства E-Control, яке регулює забезпечення газом і струмом. Австрійський концерн OMV повідомив, що його заздалегідь попередили про скорочення поставок, пише австрійська газета Die Presse.

Керівник E-Control Вальтер Больц заявив, що конкретних наслідків недопоставки не виявлено. "Коливання самі собою не є чимось незвичним", - цитує слова Больца Die Presse. Керівник австрійського відомства зауважив, що Росія, як правило, у таких випадках швидко повідомляє причину, але цього разу запит залишився без відповіді.

Таким чином, залишається незрозумілим, з чим пов’язане недопостачання - з технічними проблемами, наприклад, пошкодженнями на компресорній станції, чи Москва скоротила обсяги поставок з політичних мотивів, розмірковує глава E-Control. Він не виключив, що на тлі дискусії про санкції Росія "хоче просто посіяти невизначеність".

За словами керівника відділу E-Control Бернгарда Пайнца, можливою причиною недопоставки є те, що "Газпром" заповнює резервуари для збереження газу, в зв’язку з чим стало менше палива для експорту.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Газоват»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли хоч в невеличкій частині народу жевріє ідея незалежності, коли хоч частина народу має змогу виявляти волю нації, то це ліпше, ніж коли нидіє цілий мозок нації в рабстві, атрофуючи в цілій нації волю до самостійного життя”
Дмитро ДОНЦОВ

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.