Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- у 1919-1920 роках Кам`янець-Подільський ненадовго став державним центром України - останньою столицею УНР. Сюди перемістилися Директорія та Уряд УНР. В місті постав Комітет охорони Республіки. Однак у 1920 році Червона армія розгромила війська УНР.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Редакцію порталу Аратта-Україна атакували. Вірусами та спаями

Наші новини 21774 перегляди

Опубліковано - 21.03.2007 21:06 | Всі новини | Версія для друку

Редакцію порталу Аратта-Україна атакували. Вірусами та спаями
Редакцію порталу Аратта-Україна атакували. Вірусами та спаями
Редакційний колектив порталу “Аратта-Україна” вибачається за тимчасову призупинку у поданні інформації. Редакційні ПК зазнали вірусної атаки.

Ми щиро сподіваємося, що атакування інтернет-мотлохом наших машин - є лише випадковим збігом обставин, пов'язаним із демократичністю інтернет-простору, а не чимось іншим. Наприклад, різновидом цензури із боку певних державних чи навколодержавних структур, в тому числі - й іноземних держав.

У будь-якому разі, якщо припускати, що різноманітні перешкоди нормальному функціонуванню порталу вчиняються кимось цілеспрямовано й свідомо, то ми розцінюємо подібні дії, як підтвердження вірного спрямування нашої інформаційної політики.

Ми підкрелюємо, що все робимо абсолютно свідомо, й не мали, не маємо й не будемо мати намірів змінювати свою спрямованість у найближчому майбутньому. Ми запевняємо, що будемо працювати за будь-яких обставин, незалежно від політичної кон'юнктури, керівних персоналій, вірусних атак, поганого зв'язку тощо.

Єдиний, хто може вплинути на спрямованність нашої інформаційної політики - наша аудиторія, її інтереси й вподобання. Саме тому, ми активно працюємо над вдосконаленням наших технічних можливостей.

Можемо повідомити наших прихильників, що у найближчі дні ми розпочнемо публікацію копій архівних документів, які засвідчать факти геноциду українського народу, який тривав не тільки у 32-33 роках минулого століття, а й до того та після цього, допоки існував колоніальний комуністичний режим.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Наші новини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Тільки осягнувши минуле, люди будуть здатні на пророцтва, що спрямовані в майбутнє”
Дмитро Волкогонов

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.