Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Хроніки анексії. Путін дав команду інтегрувати кримські порти у російську транспортну систему

Імперія «Совок» Регіон: Автономна республіка Крим 5979 переглядів

Опубліковано - 23.09.2014 14:54 | Всі новини | Версія для друку

Хроніки анексії. Путін дав команду інтегрувати кримські порти у російську транспортну систему
Хроніки анексії. Путін дав команду інтегрувати кримські порти у російську транспортну систему
Після анексії в березні Криму Росією Україна офіційно закрила морські торговельні порти на території АРК для міжнародного судноплавства.

Президент Росії Владімір Путін вимагає вписати порти анексованого Криму в транспортну систему Росії.

Як передає власний кореспондент УНІАН у РФ, про це він заявив на нараді з питань розвитку портів Азово-Чорноморського басейну.

«Буде потрібно внести уточнення в наші колишні плани з урахуванням возз’єднання Криму з Росією. Існуючі перспективи і портові термінали Криму і Краснодарського краю повинні доповнювати один одного, при цьому потрібно максимально використовувати переваги і сильні сторони кожного порту, кожного логістичного центру», - сказав Путін. Він зазначив, що потрібно подивитися, які порти потрібно розвивати в Криму, а які - в Краснодарському краї.

«Необхідно детально прорахувати плани модернізації та розвитку кримських портів, як максимально завантажити їх і вписати їх в транспортну систему РФ», - сказав Путін, додавши, що така робота не повинна зашкодити екології та рекреаційному потенціалу півострова.

За його словами, третина російських морських перевезень припадають на порти Азово-Чорноморського басейну. Путін заявив, що обсяг перевалки вантажів у регіоні збільшився на 10,8% без урахування портів Криму.

Як повідомлялося раніше, після анексії в березні цього року Криму Росією Україна офіційно закрила морські торговельні порти на території АРК для міжнародного судноплавства, зокрема, порти в Євпаторії, Керчі, Севастополі, Феодосії та Ялті.

15 квітня Верховна Рада прийняла закон про забезпечення прав і свобод громадян на тимчасово окупованій території України, в якому Автономна Республіка Крим і Севастополь визнаються окупованими Російською Федерацією. Прийняте рішення означає, що будь-яке судно, що заходить у кримські порти, робить це на свій страх і ризик. При цьому судновласники та капітани суден, які проігнорували заборону, можуть постати перед серйозними проблемами - штрафами, або навіть тюремним ув’язненням.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ми захоплюємося старовиною, але живемо сучасністю ”
Овідій

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.