Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Заліщики (Тернопільська область), після нападу Німеччини на Польщу в 1939 році, деякий час перебував польський уряд. А вже після вступу у війну Радянського Союзу, цей уряд через Румунію евакуюється в Англію, й до 1945 року вважався легітимним урядом Польщі...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Росії можуть заборонити Facebook, Gmail і Twitter

Імперія «Совок» 4633 перегляди

Опубліковано - 26.09.2014 12:55 | Всі новини | Версія для друку

У Росії можуть заборонити Facebook, Gmail і Twitter
У Росії можуть заборонити Facebook, Gmail і Twitter
Роскомнадзор надіслав американським інтернет-сервісам Facebook, Gmail і Twitter повідомлення про необхідність зареєструватися в Росії, інакше їх можуть відключити.

Про це розповів заступник керівника наглядового відомства Максім Ксензов, пишуть Известия.

"Вони (сайти - ред.) консультуються між собою, спілкуються з каліфорнійськими юридичними службами. Ми з ними теж ведемо консультації і поки навмисне не квапимо", - заявив Ксензов.

Видання нагадує, що 1 серпня набули чинності підписані президентом Росії 5 травня поправки до законів "Про інформацію, інформаційні технології і про захист інформації", "Про зв’язок" і в Кодекс про адміністративні правопорушення (КпАП).

Цим законопроектом блогерів, у яких кількість читачів складає від 3 тис. на день, зобов’язали дотримуватися низки обмежень, аналогічних правилам для ЗМІ.

Цим же законом введено вимоги для сайтів і систем, що забезпечують прийом, передачу, доставку і (або) обробку електронних повідомлень користувачів інтернету.

Зареєструвавшися в Роскомнадзорі в якості організатора поширення інформації, такий сайт повинен протягом шести місяців зберігати "на території Російської Федерації інформацію про факти прийому, передачі, доставки та (або) обробки голосової інформації, письмового тексту, зображень, звуків чи інших електронних повідомлень користувачів мережі інтернет ".

Ксензов зазначив, що основні російські майданчики вже зареєстровані. До спеціального реєстру внесено "ВКонтакте", сервіси "Яндекса", Mail.Ru Group і ін. Інтернет-ресурс про IT, наповнюваний користувачами - "Хабрахабр" - зараз в процесі внесення до реєстру розповсюджувачів інформації.

"Якщо сайти не зареєструються, Роскомнадзор має право направити другу вимогу про усунення порушення, яке має бути виконане протягом 15 днів. Інакше відомство має право включити площадку в чорний список, тобто заблокувати її для російських користувачів Мережі", - зазначив начальник юридичного відділу Координаційного центру національного домена мережі інтернет Сєргєй Копилов.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Нація або спільнота людей, що не використовуватиме свій інтелект, уважається за тварин, котрі не мають інтелекту взагалі. Таких людей можна використовувати як робочу худобу або матеріал залежно від вибору чи уподобань”
Таємна доктрина так званої «Більдерберзької групи»

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.