Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Заліщики (Тернопільська область), після нападу Німеччини на Польщу в 1939 році, деякий час перебував польський уряд. А вже після вступу у війну Радянського Союзу, цей уряд через Румунію евакуюється в Англію, й до 1945 року вважався легітимним урядом Польщі...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Обама впевнений, що українці взимку не замерзнуть

Світ навколо нас 4395 переглядів

Опубліковано - 29.09.2014 14:39 | Всі новини | Версія для друку

Обама впевнений, що українці взимку не замерзнуть
Обама впевнений, що українці взимку не замерзнуть
Президент США висловив упевненість, що нині існують можливості політичного розв’язання кризи навколо України. Він також не вважає можливим виникнення воєнного конфлікту між НАТО та Росією.

Президент США Барак Обама висловив упевненість, що нині існують можливості політичного розв’язання кризи навколо України. Відповідаючи на запитання телеканалу CBS у неділю, 28 вересня, глава Білого дому підтвердив існування угоди, згідно з якою Росія продовжить постачати газ до України. "Цієї зими вони не змерзнуть", - сказав Обама, маючи на увазі українських громадян. На його думку, проблеми України не вдалося б вирішити, якщо б США не зайняли тверду позицію стосовно неправомірних політичних дій Росії.

Американський президент виключив можливість воєнного конфлікту між НАТО і Росією на тлі української кризи. "Ми не шукаємо конфронтації", - підкреслив Обама. Водночас він повідомив, що Вашингтон працює над тим, "аби надати впевненості союзникам по НАТО на передовій лінії, в тому числі таким маленьким, як країни Балтії". Обама зауважив, що воєнна конфронтація можлива тільки у випадку російської агресії проти одного з членів Північноатлантичного альянсу.

Глава Білого дому також зауважив, що його відносини з президентом Росії Володимиром Путіним "завжди мали діловий характер". Він визнав, що політичний курс стосовно України і пропаганда російських ЗМІ принесли Путіну популярність серед росіян. При цьому президент США додав, що політика Кремля "дуже несприятлива для економіки і майбутнього Росії".
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Не знаючи минулого, неможливо зрозуміти справжній сенс сьогодення і мету майбутнього ”
Максим Горький

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.