Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Януковичу потрбно 300 голосів, щоб правити в регіонах

Коаліція «С.Р.А.К.А» 6417 переглядів

Опубліковано - 23.03.2007 14:44 | Всі новини | Версія для друку

Януковичу потрбно 300 голосів, щоб правити в регіонах
Януковичу потрбно 300 голосів, щоб правити в регіонах
Прем'єр Віктор Янукович обвинувачує Президента Віктора Ющенка в невиконанні Конституції і сподівається, що в майбутньому вони разом будуть приймати рішення про призначення губернаторів.

Про це Янукович заявив сьогодні на прес-конференції.

Він навів приклад з губернатором Харківської області Арсеном Аваковим.

"На жаль, ситуація склалася дуже гостро в плані виконання Президентом Конституції України", - заявив він.

"Коли дві третини депутатів облради проголосували про недовіру Авакову, пройшли всі суди, які підтвердили, що це їхні конституційні повноваження, і обов'язок Президента звільнити з займаної посади такого керівника", - додав він.

"Президент не виконує положення Конституції. І я кажу про це з величезним жалем", - підкреслив він.

Янукович також зазначив, що те ж саме стосується і непоновлення на посаді губернатора Київщини Євгена Жовтяка.

"Це не політичне питання, це питання правове", - відзначив він.

"Мова не йде про персоналії і політичні партії, і моє особисте ставлення до тієї або іншої людини. Мова йде про закон, перед яким усі рівні: політики, Президенти, прем'єри", - заявив він.

Прем’єр також зазначив, що на території 18 регіонів, "де влада знаходиться в руках опозиції, така ситуація буде спостерігатися".

"Хоча з 18 територій у мене немає питань до 15 губернаторів, що працюють нормально і не займаються політиканством, а займаються регіонами", - сказав він.

"А по трьох регіонах у мене є питання, але немає відповіді. Сьогодні ми поки їх як кажуть, підвісили. Я сподіваюся, що ми з Ющенком будемо вирішувати спільно питання, що стосуються мешканців цих регіонів", - сказав він.

Янукович також відзначив, що саме в цьому полягає "відповідь на питання, що буде, коли в коаліції буде 300 голосів у парламенті".

Від “Аратти”: чим більше минає часу від моменту так званої конституційної реформи, - тим очевиднішим стають справжні наміри “батьків реформи” імені Кучми: Медведчука, Мороза, Симоненка.

І цей альянс тодішнього глави Адміністрації гаранта із, нібито, опозиціонерами тепер виглядає зовсім не так дивно, як тоді. Бо Кучма їхніми руками готував глобальну дестабілізацію влади в Україні, аби потім стати диктатором особисто, або ж поставити на “трон” нікчемну й повністю залежну від нього та наближенних кланів, людину.

Бо тільки на законодавчому полі, яке розривали суперечності й недомовки основних законів, можна було привести до влади “своїх”, і при тому, зберегти зовнішній фасад демократичних виборів.

Те, що відбувається сьогодні - виходить далеко за межі особистих стосунків перших керівників державних влад.

Це - становлення кримінально-більшовицької диктатури, яка знову перекреслить будь-які права людини, поділивши суспільство на “обойму чиновників” та “робоче бидло”, до якого автоматично потраплять всі, хто не є займачем владного державного крісла. Різниця між комуністичною диктатурою, яку посунули від влади у 91-му, буде хіба що в тому, що тепер навіть не треба називати “гегемоном” “народні маси”.
.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Коаліція «С.Р.А.К.А»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Три речі роблять націю великою і процвітаючою: плодоносний ґрунт, діяльна промисловість і легкість пересування людей і товарів”
Френсіс Бекон

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.