Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Охоронець Кінаха досяг рівня Путіна. В частині демократії та сортирів

Коаліція «С.Р.А.К.А» 6014 переглядів

Опубліковано - 23.03.2007 16:25 | Всі новини | Версія для друку

Охоронець Кінаха досяг рівня Путіна. В частині демократії та сортирів
Охоронець Кінаха досяг рівня Путіна. В частині демократії та сортирів
“Тільки спустися вниз, я тебе, сука, в туалеті урою”, - кинув охоронець Кінаха фотокореспондентові Ъ, щедро присмачивши свої погрози нецензурною лайкою.

Вчора політрада Партії промисловців і підприємців дозволила семи народним депутатам–членам партії самостійно розглянути питання про вихід з фракції "Наша Україна" і вступ до парламентської коаліції. Про своє рішення вони мають оголосити вже сьогодні, на ранішньому засіданні парламенту, повідомляє “Комерсант-Україна”.

При цьому кожен з парламентаріїв – членів ПППУ отримав зразок заяви про вступ до коаліції. "У них є одна ніч на роздуми. Я, наприклад, заяву вже написав", - сказав Ъ пан Гнатенко. В той же час народний депутат Микола Оніщук після закінчення засідання заявив, що виходити з фракції НУ не збирається.

На запланованому на сьогодні ж перейменуванні антикризової коаліції, за інформацією Ъ, наполягала команда Кінаха. Нібито, лідер ПППУ прагне пом`якшити для себе політичні наслідки входження в коаліцію. Проте, повідомляє видання, до офіційного оголошення про перейменування ніхто з учасників вчорашнього засідання цю інформацію підтверджувати не хотів.

Тоді як Анатолій Кинах після засідання політради коментував це питання і можливі зміни політичної конфігурації в парламенті, між його охоронцем і кореспондентом «Комерсанта» відбувся неприємний інцидент.

Кореспондент перервав міністра економіки, звернувши його увагу на те, що що охоронець чиновника намагається відібрати камеру у фотокореспондента Ъ. От як цей епізод описує «Комерсант»:

« – Анатолій Кирилович, заспокойте свою людину, - попросив кореспондент.

– Та що сьогодні з тобою? Відійди убік, - строго сказав охоронцеві пан Кінах.

Проте охоронець не угамовувався:

– Тільки спустися вниз, я тебе, сука, в туалеті урою, - кинув він фотокореспондентові Ъ, щедро присмачивши свої погрози нецензурною лайкою».

Слід зазначити, помічає видання, що у Ъ виникли сумніви в тому, що охоронець міністра економіки є одним з офіцерів державної служби охорони, яка, як правило, охороняє державних чиновників високого рангу, – охоронець Анатолія Кінаха звертався до міністра на "ти" і називав його просто "Толя".
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Коаліція «С.Р.А.К.А»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Біда України в тому, що нею правлять люди, яким вона не потрібна”
Михайло Грушевський

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.