Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Медведько під більшовицьким захистом. Бо йому замовили Тимошенко

Коаліція «С.Р.А.К.А» 5871 перегляд

Опубліковано - 26.03.2007 15:02 | Всі новини | Версія для друку

Медведько під більшовицьким захистом. Бо йому замовили Тимошенко
Медведько під більшовицьким захистом. Бо йому замовили Тимошенко
Фракція Партії регіонів незадоволена роботою Генерального прокурора Олександра Медведька, але не ініціюватиме його відставку.

Про це сьогодні заявив член фракції Василь Кисельов, відповідаючи на прес-конференції на питання журналістів.

Кисельов відзначив, що у парламентської коаліції накопичилися дуже багато питань до Генерального прокурора, оскільки в Україні досі не розслідувана жодна резонансна кримінальна справа. Проте, відзначив він, навіть якщо Президент Віктор Ющенко внесе на розгляд парламенту проект ухвали про недовіру Генпрокуророві, фракція Партії регіонів за нього не голосуватиме.

За словами Кисельова, інакше потім можуть звучати заяви про те, що така ситуація була створена штучно, а коаліція поставила на посаду «свою людину». «Ми примусимо цього прокурора працювати», - сказав народний депутат, додавши, що нинішній Генпрокурор Медведько був вибраний з подачі «Нашої України» і Блоку Юлії Тимошенко.

Нагадаємо, 12 березня Юлія Тимошенко заявила, що БЮТ і «Наша Україна» вимагають відставки Міністра внутрішніх справ Василя Цушка і Генерального прокурора Медведька.

Кисельов також представив журналістам копію протоколу допиту Тимошенко, як свідка, в Генеральній прокуратурі за участю заступника федерального прокурора США і спеціального агента ФБР.

За словами Кисельова, Тимошенко допитувалася з приводу зловживань компанії «Єдині енергетичні системи України».

«Тимошенко була свідком у справі Лазаренка, в другому томі (справи) її визнали співучасницею Лазаренка, в окремий епізод справи були винесені зловживання ЄЕСУ», - сказав Кисельов.

При цьому депутат підкреслив, що він є заступником голови тимчасової слідчої комісії парламенту з перевірки причин різкого підвищення цін на газ, і на рівні цієї комісії обов’язково підніматиметься питання про виведені в США Лазаренком гроші.

За словами Кисельова, мова йде про 440 млн. доларів, при цьому він висловив побоювання, що Генеральна прокуратура проігнорує отримані слідчою комісією документи. «Боюся, що Генпрокуратура знову спустить все на гальмах, і гроші не повернуться до України», - сказав він.

Також він спрогнозував, що у зв’язку з такими його заявами на нього чинитиметься тиск з боку зацікавлених осіб. «Якщо зі мною щось станеться, то саме через те, що я зараз заявив, - тому я не ходитиму на полювання, а вулиці переходитиму тільки на зелене світло», - сказав Кисельов.

При цьому він повідомив, що півтора місяці тому він отримував погрози на свою адресу, про що зробив відповідну заяву в Службу безпеки.

Як повідомлялося, Посол США в Україні Уїльям Тейлор заперечує визнання лідера блоку її імені Юлію Тимошенко співучасницею в справі Павла Лазаренка.

Раніше лідер блоку її імені Юлія Тимошенко звинуватила Партію регіонів у підготовці дезінформації про її визнання в США співучасницею в справі Павла Лазаренка.

25 серпня 2006 року американський окружний суд в Сан-Франциско засудив Лазаренка до 108 місяців ув’язнення і штрафу в 10 млн. доларів за відмивання грошей і продаж закордон майна, отриманого незаконним шляхом, під час ведення справ на посту Прем’єр-міністра України.

Сума, звинувачення у відмиванні якої до кінця процесу ставилася екс-прем’єрові, становила 4,5-5 млн. доларів.

Наразі справа Лазарнка перебуває на розгляді суду другої інстанції. Адвокати екс-прем'єра впевнені, що вдастся зняти із підзахсного усі звинувачення, оскільки переважна більшість фактів, наданих генпрокуратурою України виявилися такими, що не знаходять підтвердження матеріальними доказами.

Верховний Суд України декілька років тому зняв обвинувачення ГПУ проти Юлії Тимошенко за усіма пунктами.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Коаліція «С.Р.А.К.А»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Нація або спільнота людей, що не використовуватиме свій інтелект, уважається за тварин, котрі не мають інтелекту взагалі. Таких людей можна використовувати як робочу худобу або матеріал залежно від вибору чи уподобань”
Таємна доктрина так званої «Більдерберзької групи»

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.