Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У США прогнозують падіння цін на нафту до $50

Економіка 5740 переглядів

Опубліковано - 19.11.2014 13:06 | Всі новини | Версія для друку

У США прогнозують падіння цін на нафту до $50
У США прогнозують падіння цін на нафту до $50
Світові ціни на нафту можуть впасти до $ 50 за барель, заявив глава управління енергетичної інформації при міністерстві енергетики США Адам Семінський, повідомляє “Прайм”.

"Був час, коли нафта коштувала 150 доларів, був час, коли її вартість опускалася до 25-30 доларів. Коли нафта коштувала 150 доларів, багато хто припускав, що ціна зросте до 200 доларів. Однак я ніколи в це не вірив", - говорить Семінський.

За сценарієм міжнародних аналітиків вартість нафти сорту WTI (западнотехасская світла) до середини 2015 року опуститься до $ 62 за барель. З червня цього року американська нафта WTI подешевшала приблизно на 30%. Падіння цін посилилося після того, як Саудівська Аравія і Кувейт заявили про рішення не скорочувати видобуток.

Як зазначає голова управління енергетичної інформації, динаміку цін на нафту прогнозувати важко через геополітичну напруженність в Лівії, Іраку та деяких інших країнах.

Раніше управління енергетичної інформації США знизило прогноз середньорічної ціни нафти марки Brent у 2015 році на 18 дол. у порівнянні з жовтневим звітом до 83 дол. за барель. Також аналітики Міжнародного енергетичного агентства (IEA) пророкують цінами на нафту подальше падіння в 2015-му.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Економіка»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Найкращі закони народжуються зі звичаїв”
Жозеф Жубер

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.