Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Росії зупиняються іноземні автоскладальні заводи

Імперія «Совок» 4214 переглядів

Опубліковано - 18.12.2014 12:52 | Всі новини | Версія для друку

У Росії зупиняються іноземні автоскладальні заводи
У Росії зупиняються іноземні автоскладальні заводи
При цьому працівники зупинених підприємств не гарантують якість авто, що випускаються.

Російські заводи заморозили збирання іномарок, пишуть "Известия".

Збирання іноземних автомобілів припинено на заводах Ford і «ПСМА Рус» (збирає моделі концерну PSA Peugeot Citroen і Mitsubishi) і московському заводі Renault. З наступного тижня може стати конвеєр на заводі Volkswagen. Після свят ця доля, швидше за все, спіткає калінінградський складальний автогігант «Автотор» і завод GM у Санкт-Петербурзі. Незадоволені робітники готуються відстоювати свої права і не гарантують якість авто, що випускаються.

Найскладніша ситуація зараз склалася на заводі «ПСМА Рус» в Калузькій області. З середи там зупинилося збирання автомобілів, а людей змушують брати відпустку.

На французько-японському СП склалася дивовижна навіть за мірками Росії ситуація. З більшістю робітників укладено строкові договори - у кого на три місяці, у кого трохи більше. Якщо лояльність співробітника, на думку адміністрації, недостатня, то з ним просто не продовжують договір. Таким чином, у адміністрації є потужний важіль впливу на робітників.

"Люди під тиском в основному, звичайно, підписали відпустки. Правда, склалася невелика група людей, яка хоче якось позначити свою позицію", - зазначив співрозмовник видання, не уточнивши, як саме вони будуть реагувати.

В компаніях Nissan, Toyota, Sollers (займається контактним складанням Mazda, SsangYong і Toyota), Derways (збирає Lifan, Geely, Chery, Haima) Hyundai і Kia «Известия» запевнили, що їх виробничі майданчики продовжують випуск автомобілів, хоча по деяким моделям обсяги вже скориговані.

В об’єднання автовиробників (ОАР) Росії переконані, що такі зупинки заводів можуть продовжитися і протягом всього 2015 року.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Якщо ви хочете, щоб життя посміхалося вам, подаруйте йому спочатку свій гарний настрій ”
Бенедикт Спіноза

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.