Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в місті Батурин (Чернігівська область) 5 листопада 1702 року у генерального писаря Пилипа Орлика народився син Григор. Згодом вони будуть змушені покинути Україну. Пилип Орлик буде гетьманувати понад тридцять років, але більша частина його гетьманства пройде в еміграції. Григор Орлик стане визначним державним і військовим діячем Франції, генералом і довіреною особою короля Людовіка XV, отримає графський титул і велику кількість європейських нагород. В 1747 році Г.Орлик одружиться на Луїзі-Олені де Брюн де Дентельвіль і стане володарем значних земель у Франції. Під Парижем він буде мати замок. В середині ХХ ст. на землях, що колись належали Григору Орлику буде побудований міжнародний аеропорт “Орлі”...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Зухвалий злочин: російські бойовики перед телекамерами розстріляли рейсовий автобус

Надзвичайна подія 8456 переглядів

Опубліковано - 13.01.2015 18:14 | Всі новини | Версія для друку

Зухвалий злочин: російські бойовики перед телекамерами розстріляли рейсовий автобус
Зухвалий злочин: російські бойовики перед телекамерами розстріляли рейсовий автобус
Внаслідок обстрілу з боку бойовиків пункту пропуску Бугас поблизу Волновахи, загинуло шість мирних мешканців, а 20 зазнали поранень.

Про це повідомили на сторінці прес-центру АТО у мережі Facebook, передає «Український тиждень».

«Сьогодні, близько 14:30, пункт пропуску в населеному пункті Бугас (поблизу Волновахи) цинічно розстріляли бойовики з реактивних систем залпового вогню «Град», – йдеться у повідомленні.

«У результаті обстрілу постраждали мирні громадяни, що перебували на пункті пропуску. Шість осіб загинуло (дані уточнюється) та близько 20 отримали поранення», – додали у тексті.

Також у штабі АТО наголосили, що поблизу вказаного місця немає позицій українських військ, отже «терористи свідомо відкрили вогонь по мирних мешканцях».

Як повідомив народних депутатів представник Генштабу ЗС України під час виступу у парламенті, установка «Град» вела вогонь по цивільному автобусу абсолютно свідомо, у присутності численних знімальних груп російських телеканалів. Вогневу позицію було розташовано у центрі населеного пункту, контрольованого бойовиками. За словами представника Генштабу, росіяни розраховували на вогонь у відповідь з боку українських військових. Але її не було, оскільки могли постраждати цивільні громадяни.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Надзвичайна подія»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Історія народу починається не з писемних згадок про нього, а з тих часів, які історична пам'ять цього народу зберегла””
Юрій Шилов

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.