Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Нафтогазі назвали блефом заяву про транзит російського газу через Туреччину

Газоват 6411 переглядів

Опубліковано - 15.01.2015 19:14 | Всі новини | Версія для друку

У Нафтогазі назвали блефом заяву про транзит російського газу через Туреччину
У Нафтогазі назвали блефом заяву про транзит російського газу через Туреччину
Керівник енергетичного держхолдингу «Нафтогаз України» Андрій Коболєв назвав блефом заяву російського газового монополіста «Газпром» про плани перенаправити транзитні потоки російського газу в країни ЄС з України до Туреччини.

Про це йдеться в повідомленні «Нафтогазу» з посиланням на голову компанії.

«Примус європейських країн до закупівель російського газу на кордоні Туреччина – Греція замість використання існуючої інфраструктури України – це відмова від прекрасно функціонуючої і надійної системи на користь багатомільярдних витрат на нову структуру, які зрештою ляжуть на домогосподарства і підприємства Європи. Також це несе значні технічні ризики, не пропонуючи будь-яких переваг: таку саму кількість газу (що надходить до європейських споживачів через Україну – ред.) буде передано, але через різні канали. Таким чином, це лише політичний блеф», – цитує Коболєва прес-служба.

У «Нафтогазі» нагадали, що вони забезпечують безперебійний транзит російського газу до Євросоюзу, попри воєнну агресію Росії на Донбасі.

Як повідомлялося раніше, 14 січня, заступник голови Єврокомісії з енергетичних питань Марош Шефковіч за результатами зустрічі з головою «Газпрому» Алєксєєм Міллером заявив, що для нього стало великою новиною про плани «Газпрому» перенаправити транзит газу через Україну до Туреччини за допомогою нового газопроводу, який планується збудувати замість «Південного потоку».

У свою чергу, міністр енергетики РФ Алєксандр Новак відзначив, що рішення про будівництво газопроводу до Туреччини ухвалено і «роботи вже ведуться».
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Газоват»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Релігія це зітхання пригнобленої тварі, серце безсердечного світу, подібно до того як вона - дух бездушних порядків. Релігія є опіум народу ”
Карл Маркс

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.