Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Москві поліція побила людей на мітингу з вшанування жертв в Україні

Імперія «Совок» 5677 переглядів

Опубліковано - 25.01.2015 22:08 | Всі новини | Версія для друку

У Москві поліція побила людей на мітингу з вшанування жертв в Україні
У Москві поліція побила людей на мітингу з вшанування жертв в Україні
У Москві під посольством України в РФ 24 січня поліція затримала і побила кілька людей, які прийшли висловити співчуття у зв’язку з подіями на Донбасі і покласти квіти.

Про це у своєму блозі повідомив користувач samolet73.

"Усіх відпустили, дані ні в кого не записували. Трьом чоловікам розбили обличчя при затримання, назвали це "опором", і на вибір запропонували піти додому або сісти на 5 років", - зазначив учасник акції.

"Місцевість була відразу оточена і після невеликої паузи всіх стали затримувати. Вибивали з рук квіти і гасили свічки. До 20-00 біля посольства нікого не залишилося, тільки пара присипаних снігом свічок і розтоптані квіти. Азіатські двірники спішно замітають червоний від крові сніг. Людей з квітам стали приймати спочатку на виході з метро, а потім закрили станцію", - додав активіст.

За його словами, "біля посольства залишили тільки якусь божевільну жінку з плакатом "Порошенко фашист", яка активно роздає інтерв’ю центральним каналам, що Правий Сектор вирішив підірвати Маріуполь".

Активісти вирішили провести ще одну акцію пам’яті на Площі Революції 25 січня о 12:00.

Як повідомив Андрій Смирнов, навколо будинку було виставлено огорожу, стояв автобус з ОМОНом, машина ДПС, співробітники поліції прогулювалися вздовж вулиці.

За його словами, поліція питала, навіщо люди принесли квіти, не дозволяла нічого фотографувати. Усі принесені до посольства квіти працівники комунальних служб "трамбували у сміттєвий контейнер", біля посольства України жодного букета не було.

Росіяни на місце, де проводився мітинг проти агресії РФ щодо України, викликали поліцію.

Як повідомлялось, 18 січня у Москві десятки людей вийшли на акцію "Я Волноваха".


Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

В цілому, люди працюють більш напружено й більш інноваційно, якщо їх не примушують. Зовсім інша картина там, де їм жорстко вказують, що робити”
Соічіро Хонда

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.