Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


На Банковій зачищають кадри від “воєнних туристів”

Влада 6255 переглядів

Опубліковано - 29.01.2015 22:36 | Всі новини | Версія для друку

На Банковій зачищають кадри від “воєнних туристів”
На Банковій зачищають кадри від “воєнних туристів”
З Адміністрації Президента України будуть звільнені службовці, котрі отримали статус учасника антитерористичної операції.

Про це повідомив заступник Глави АПУ Андрій Таранов, передає прес-служба Президента України.

"Сьогодні Президент України прийняв рішення про звільнення кількох співробітників Адміністрації Президента, які останнім часом отримали статус учасників АТО. Позиція вкрай чітка - працівники Адміністрації повинні бути взірцем професіоналізму і моральних якостей, особливо в ці часи", - підкреслив він.

На переконання Президента, статус учасника АТО мають отримувати лише особи, безпосередньо задіяні у операції на місцях, а регулярні службові відрядження не можуть бути підставою для його отримання. "Статус учасника бойових дій мають отримувати тільки ті військові, хто безпосередньо на полі бою зі зброєю в руках захищає нашу свободу. Воєнний туризм, якщо є такі випадки, потрібно припинити", - наголосив Андрій Таранов.

Глава держави ініціюватиме перегляд критеріїв статусу учасника АТО на законодавчому рівні. "Це дозволить чітко розмежувати статус військових і цивільних учасників антитерористичної операції", - повідомив заступник Глави АПУ.

Таранов зазначив, що Адміністрація Президента звернулася до відповідних органів з проханням надати повний список тих, хто отримав посвідчення учасника АТО. "Щоб переконатись, що ніхто більше не виявив бажання стати воєнним туристом – ні з Адміністрації, ні серед представників місцевих органів влади", - додав він.

Щодо звільнення вищезгаданих осіб, Андрій Таранов зазначив, що Глава Адміністрації Президента Борис Ложкін підписує документи щодо їх звільнення.

Замість післямови. Як з’ясувалося, боротьба чиновників АП виникла не тому, що вони твердо дотримуються принципів, а внаслідок журналістського розслідування "Главкому".

І ми в великою вірогідністю припускаємо,. що якби не колеги - "воєнні туристи" АП успішно працювали б і їхні лави - множилися.

І сподіватися, що нардепи внесуть поправки у чинне законодавство, щоб закрити шпарину для корупціонерів, практично нереально. Бо й нардепівських лавах достатньо "туристів", які не проти отримати халявні пільги.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Релігія це зітхання пригнобленої тварі, серце безсердечного світу, подібно до того як вона - дух бездушних порядків. Релігія є опіум народу ”
Карл Маркс

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.