Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Керівники «Київпастрансу» вкрали у киян 3 млрд. грн.

Кримінал Регіон: м.Київ 8425 переглядів

Опубліковано - 25.02.2015 17:48 | Всі новини | Версія для друку

Керівники «Київпастрансу» вкрали у киян 3 млрд. грн.
Керівники «Київпастрансу» вкрали у киян 3 млрд. грн.
У Київпастрансі розікрали 3 млрд грн за 11 років, а непрямі збитки підприємства виявилися ще більшими.

Про це розповів мер столиці Віталій Кличко під час прес-конференції.

«Ми ретельно перевірили «діяльність» підприємства, яке повинне було керувати великим транспортним господарством столиці. Перевіряли довго, щоб зібрати такі факти, які не дозволять винуватцям цього свавілля викрутитися і уникнути відповідальності. Ми прийняли підприємство з величезними боргами: 1 млрд 320 млн грн боргу, включаючи 120 млн боргу по зарплаті. Це - офіційний борг... «Київпастранс» - найбільше підприємство в столиці - грабували роками”, - наголосив Кличко.

Мер зауважив, що на ці гроші - 3 млрд грн, яких позбувся Київ, можна було б купити для міста, наприклад, 330 нових тролейбусів, або замінити весь парк трамваїв в столиці (250) або побудувати 5 нових станцій метрополітену.

“Непрямий збиток для підприємства - ще більше. Адже коли вкрали гроші і не купили деталь для автобуса за 100 гривень, то потім місто змушене змінювати двигун за 100 тисяч. Цей збиток навіть набагато більше вкрадених грошей, - наголосив Віталій Кличко.

Мер передав заступнику начальника столичної міліції стос паперів з результатами аудиту та перевірок Контрольно-ревізійного управління, щоби був громадський контроль за тим, як триватиме розслідування справ, і щоби винні у розкраданні грошей киян були притягнені до відповідальності.

Як повідомлялося, у січні Київпастранс зменшив кількість транспорту на маршрутах.

Нагадаємо, наприкінці 2014 року працівники Подільського трамвайного депо, Дарницького трамвайного депо, Дарницького автопарку і швидкісного трамваю не вийшли на маршрути, оголосивши безстроковий страйк. Основна вимога робітників - виплатити зарплату, яку не отримували вже кілька місяців.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ваша так звана релігія діє як опій: вона заманює і приглушує болі замість того, щоб надати сили”
Новаліс

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.