Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Чечетова знайшли мертвим біля будинку, де він мешкав

Кримінал 7378 переглядів

Опубліковано - 28.02.2015 13:23 | Всі новини | Версія для друку

Чечетова знайшли мертвим біля будинку, де він мешкав
Чечетова знайшли мертвим біля будинку, де він мешкав
В ніч на 28 лютого екс-депутата Партії регіонів Михайла Чечетова знайшли мертвим, він випав з 17 поверху.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив радник голови МВС Антон Геращенко.

Він зазначив, що Чечетов вночі викинувся з вікна власної квартири, з 17 поверху будинку за адресою Вул. Мішуги, 2.

"У Чечетова на Мішуги, 2 була двоповерхова квартира", - повідомив він.

"Дружина Михайла Чечетова залишалася на першому поверсі квартири, прокинулася о 1: 30 ночі і не виявила поруч чоловіка, обійшла всю квартиру і побачила на другому поверсі квартири, відкрите вікно і тапочки чоловіка", - повідомив він.

"Судячи з опитування дружини та інших осіб, які бачили його напередодні, він перебував у глибокій депресії, після початку кримінального провадження за підозрою його у зловживанні службовим становищем під час "ручного" голосування 16 січня 2014", - написав Геращенко.

Також Геращенко навів приблизний зміст передсмертної записки, яку залишив Чечетов:

"Немає ніяких моральних сил більше жити. Я йду. Думаю так буде краще для всіх. Спасибі всім за підтримку".

Водночас, Геращенко повідомив, що "за фактом смерті Михайла Чечетова порушено кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального Кодексу - умисне вбивство, як робиться завжди в таких випадках для того щоб перевірити всі можливі версії".

"Судячи зі свідчень дружини Чечетова, сумнівів у тому, що це було самогубство шляхом викидання з вікна, у мене немає. Є тільки момент про те, чи не довели його до самогубства погрозами при зустрічі або по телефону, особи проти яких він міг дати свідчення ", - додав Геращенко.

Цю ж інформацію підтвердили в прес-службі ГУ МВС України в Києві.

"О 2:00 дружина виявила світло в кабінеті квартири і записку на столі. Він стрибнув з 17-го поверху своєї квартири", - розповіли журналістам у прес-службі ГУ МВС України в Києві.

Як відомо, 20 лютого Генпрокуратура повідомила про те, що Чечетов повідомлений про підозру у вчиненні злочину за ст. 364 і 366 КК (зловживання владою та службове підроблення) у зв’язку з голосуванням у Верховній Раді так званих "диктаторських законів".

21 лютого Печерський районний суд міста Києва обрав для Чечетова запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі близько 5 млн грн.

23 лютого за Чечетова внесли заставу у сумі майже 5 млн.грн.

Крім того, напередодні генеральний прокурор Віктор Шокін заявив, що ГПУ має намір висунути нові обвинувачення колишньому Чечетову.

Михайло Чечетов - політик, екс-член Партії регіонів; депутат ВР України, перший заступник голови фракції Партії регіонів (з грудня 2012), член Комітету з питань промислової та інвестиційної політики (з грудня 2012); член президії Партії регіонів (з квітня 2008 року). Був членом лічильної комісії, коли 16 січня 2014 року депутати в Раді в «ручному» режимі схвалили «диктаторські» закони, ухвалення яких передувало смертям на Майдані.

Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли я ознайомився з партіями марксистів, соціалістів, лібералів та демократів, то за спиною кожної з них я побачив хитрий писок жида”
Іван Франко

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.