Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- свій шлях до Місяця радянський «Луноход» розпочав в Україні. Для підготовки команди, що ним керувала, та для випробовувань самого апарата в кримських горах під Сімферополем було створено спеціальний «місяцедром». У 70-х на Місяць було запущено всього два «трактори» — «Луноход-1» та «Луноход-2». Під час виконання місячної місії «трактористи» теж знаходилися в Криму — у центрі керування в селищі Шкільне. Пізніше зі Шкільного керували роботою космічних кораблів «Союз», брали участь у здійсненні першої міжнародної стиковки «Союз»-«Аполон», відстежували перший, і єдиний, політ радянського «човника» «Буран». Після проголошення незалежності України центр у Криму було майже повністю знищено...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Депутатам Держдуми пропонують ввести на Донбас окупантів під легендою «миротворців»

Імперія «Совок» 5564 перегляди

Опубліковано - 10.04.2015 19:08 | Всі новини | Версія для друку

Депутатам Держдуми пропонують ввести на Донбас окупантів під легендою «миротворців»
Депутатам Держдуми пропонують ввести на Донбас окупантів під легендою «миротворців»
Депутат від ЛДПР Роман Худяков запропонував Держдумі РФ прийняти звернення до міністра оборони РФ Сєргєя Шойгу з проханням ввести російських миротворців в Донбас, щоб вони нібито стежили за дотриманням режиму припинення вогню.

"ДНР і ЛНР вже просили Росію про допомогу. Пропоную Держдумі звернутися до міністра оборони розглянути можливість запровадження на Донбас російських миротворців для того, щоб стежити за дотриманням режиму припинення вогню і охолодити, звичайно, запал Києва. Ми повинні захищати наш братній народ і, найголовніше, свої кордони", - сказав він у п’ятницю.

Зараз пленарний тиждень у російському парламенті закінчилася, наступна розпочнеться через два тижні і тільки тоді депутат зможе офіційно висунути цю пропозицію на розгляд.

Прес-секретар президента РФ Дмітрій Пєсков на прохання журналістів прокоментувати цю заяву сказав, що про такі плани йому нічого не відомо. Цю заяву прокоментували вже і в Києві. "Цей демарш російського депутата можна вважати не більш ніж незрозумілим кроком, спрямованим на підняття свого піар рівня, щоб засвітитися в пресі", - заявив у п’ятницю спікер АТО Андрій Лисенко.

Міністр закордонних дїв Росії Сєргєй Лавров 6 квітня заявив, що РФ не проти вислухати пропозицію України щодо можливого введення в Донбас іноземного миротворчого контингенту, але не буде обговорювати це питання без участі представників так званих "ДНР" і "ЛНР". Українська сторона категорично проти присутності російських миротворців в Донбасі, підозрюючи, що "миротворчий" привід може бути лише ширмою для повномасштабного вторгнення. "Росія, як країна-агресор, не може і не буде брати участь у миротворчій операції в Україні", - заявив раніше президент України Петро Порошенко.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ми розпалюємо вогонь творящий. Якщо він гріє – хай. Втручатися не можемо, бо будь-яке насилля, навіть во ім’я істини, неминуче породить дисгармонію”
Олесь Бердник

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.