Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


СБУ знешкодила російського агента, який повинен був імітувати наркотрафік

Захист держави Регіон: Дніпропетровська область 10186 переглядів

Опубліковано - 10.04.2015 20:03 | Всі новини | Версія для друку

СБУ знешкодила російського агента, який повинен був імітувати наркотрафік
СБУ знешкодила російського агента, який повинен був імітувати наркотрафік
У Дніпропетровську контррозвідка СБУ викрила зрадника, якого російські спецслужби планували використати для організації міжнародної провокації проти України.

Про це повідомляє прес-центр СБУ.

Мешканець Дніпропетровська, колишній правоохоронець, завербований спецслужбою РФ, отримав завдання штучно організувати канал «контрабанди наркотиків з України». У обумовлений час російські правоохоронці мали «викрити» наркотрафік та затримати кур’єра з крупною партією наркотику. Згідно із задумом російських спецслужбістів, підконтрольні їм телеканали повинні були гучно роздмухати зрежисований скандал для дискредитації України як начебто постачальника наркотиків до інших країн.

За примітивну провокацію мешканець Дніпропетровська вже отримав 1700 доларів США. Невдовзі зловмиснику мали передати наркотики для організації протиправної акції. На роль наркокур’єра він цинічно, за «дози» залучив наркозалежну особу.

Встановлено, що колишній міліціонер ще під час служби по лінії боротьби з незаконним обігом наркотиків контактував із російськими представниками і був ними завербований.

Зловмисник дав згоду на співпрацю на матеріальній основі і погодився збирати та передавати інформацію про обстановку в Дніпропетровській області. Російських кураторів насамперед цікавили відомості про добровольчі батальйони, їхню підготовку і дислокацію, структуру та керівництво місцевої влади та правоохоронних органів. Пройшовши таку перевірку, агент отримав вказівку інсценувати контрабанду наркотиків.

Управлінням СБУ в Дніпропетровській області розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.111 (державна зрада) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Захист держави»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Російське духовенство завжди навчало паству свою не пізнавати і любити Бога, а тільки боятися чортів, яких воно ж і розплодило зі своїми попадями ”
Василь Ключевський

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.