Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У МЗС очікують, що Росія на зустрічі в нормандському форматі заговорить про введення своїх “миротворців”

Політика 6377 переглядів

Опубліковано - 10.04.2015 21:12 | Всі новини | Версія для друку

У МЗС очікують, що Росія на зустрічі в нормандському форматі заговорить про введення своїх “миротворців”
У МЗС очікують, що Росія на зустрічі в нормандському форматі заговорить про введення своїх “миротворців”
У Міністерстві закордонних справ України не виключають, що Росія під час зустрічі керівників МЗС у «нормандському форматі» в Берліні 13 квітня може порушити питання введення на Донбас російських миротворців.

Про це сказав речник МЗС України Євген Перебийніс в ефірі «5 каналу».

«Я абсолютно цього не виключаю, і вже те, що вони цю тему порушують… З одного боку, це, звичайно, абсурдне вкидання, тому що Україна чітко заявила, що ніяких російських миротворців тут бути не може. Нам достатньо тих «миротворців», які вже зараз воюють на Донбасі», - сказав Перебийніс.

Водночас він зазначив, що оскільки Росія цю тему порушує, це свідчить про те, що вони не виключають доцільності миротворчої місії в принципі, і тому «тут є поле для подальших переговорів на цю тему».

Перебийніс вкотре наголосив, що позиція України має залишатися чіткою - росіян у миротворчій місії бути не може, а всі інші пропозиції можуть обговорюватися.

Як повідомлялося раніше, Державна дума Росії може через два тижні звернутися до президента РФ Владіміра Путіна з пропозицією ввести в односторонньому порядку «миротворців» на Донбас. Про це заявив депутат Держдуми від ЛДПР Роман Худяков, відповідаючи на запитання, на якій підставі, коли і в якій кількості можуть бути введені так звані «миротворці» на окупований Донбас, про що раніше він заявив на засіданні російського парламенту.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Найкращий державний устрій для будь-якого народу - це той, який зберіг його як ціле”
Мішель Монтень

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.