Аратта - На головну

27 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Росія фактично захищає підозрюваних у футбольній корупції

Імперія «Совок» 5065 переглядів

Опубліковано - 27.05.2015 22:57 | Всі новини | Версія для друку

Росія фактично захищає підозрюваних у футбольній корупції
Росія фактично захищає підозрюваних у футбольній корупції
У Росії називають арешти посадовців ФІФА «випадком незаконного екстериторіального застосування американського законодавства».

«У нас викликало чимало питань затримання у Швейцарії за запитом США високопоставлених функціонерів Міжнародної футбольної асоціації (ФІФА) на підставі постанови американського суду. Групі осіб, що представляють різні держави, ставиться у провину близько півсотні випадків різних фінансових махінацій. Не вдаючись у подробиці висунутих звинувачень, звертаємо увагу, що це черговий випадок незаконного екстериторіального застосування американського законодавства», – мовиться у заяві російського МЗС, опублікованому у середу, 27 травня.

«Наполегливо закликаємо Вашингтон припинити спроби вершити суд далеко за межами своїх кордонів за своїми правовими нормами і дотримуватися загальноприйнятих міжнародно-правових процедур», – зазначили у зовнішньополітичному відомстві Росії.

Сьогодні Швейцарське федеральне бюро юстиції заявило про арешт у Цюріху 7 високопосадовців ФІФА за звинуваченнями у корупції. Серед затриманих – віце-президент Міжнародної федерації футболу Джеффрі Вебб. Зараз чиновники очікують на рішення щодо екстрадиції до США.

Швейцарська влада заявила про відкриття кримінальних справ щодо кількох осіб за підозрою у зловживанні і відмиванні грошей, пов’язаних із жеребкуванням на право проводити Чемпіонат світу з футболу у 2018 і 2022 роках.

У США заявили, що це лише початок. Раніше Міністерство юстиції США заявило, що висунуло звинувачення дев’яти посадовим особам ФІФА і п’ятьом керівникам у змові і корупції.

Право проводити ЧС-2018 отримала Росія, ЧС-2022 – Катар.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли я ознайомився з партіями марксистів, соціалістів, лібералів та демократів, то за спиною кожної з них я побачив хитрий писок жида”
Іван Франко

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.