Аратта - На головну

17 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- одна з найвідоміших у світі різдвяних пісень - це «Щедрик», народна пісня, записана українським композитором Миколою Леонтовичем. Світ знає її як Carol of the Bells або Ring Christmas Bells. На Youtube різні виконання «Щедрика» набирають мільйони переглядів...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Кадрова реформа. Номінаційний комітет обрав на чоло «Укрнафти» британського фахівця

Влада 4543 перегляди

Опубліковано - 11.07.2015 11:59 | Всі новини | Версія для друку

Кадрова реформа. Номінаційний комітет обрав на чоло «Укрнафти» британського фахівця
Кадрова реформа. Номінаційний комітет обрав на чоло «Укрнафти» британського фахівця
Номінаційний комітет Кабінету міністрів обрав переможцем конкурсу на заміщення посади голови правління ПАТ «Укрнафта» громадянина Великої Британії, який займав керівні посади у найбільших нафтогазових компаніях світу, повідомила НАК «Нафтогаз України».

Загальний досвід роботи обраного кандидата, імені якого не називають, на керівних посадах у нафтогазовій галузі становить понад 25 років, повідомила пресова служба «Нафтогазу», якому належить контрольний пакет акцій «Укрнафти».

Кандидатуру переможця буде подано на затвердження загальних зборів акціонерів «Укрнафти», що відбудуться 22 липня, мовиться в повідомленні.

Як поінформували в «Нафтогазі», загалом у конкурсному відборі взяли участь понад 80 претендентів із України, Великої Британії, США, Румунії, Єгипту, Марокко, Грузії, Норвегії й Данії.

Раніше у п’ятницю, 10 липня, міністр економічного розвитку і торгівлі Айварас Абромавичус повідомляв, що Номінаційний комітет одноголосно обрав «класного професіонала», іноземця – але не російського підприємця з Лондона Євгена Чичваркіна, який не був серед 68, за словами міністра, кандидатів і не брав участі в офіційній процедурі.

Так він відреагував на повідомлення засобів інформації, що пролунали раніше цього ж дня, що Чичваркін є серед претендентів, і на інтерв’ю самого підприємця зі словами про те, що він дійсно отримав пропозицію очолити «Укрнафту».

«Укрнафта» є найбільшою газо- і нафтовидобувною компанією в Україні. 42 відсотки її акцій належать групі «Приват» українського бізнесмена Ігоря Коломойського, 50%+1 акція – в «Нафтогазу України».
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Мале знання віддаляє від Бога, велике - приводить до Нього знову ”
Ф. Бекон, англійський філософ

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.