Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


США нададуть Україні комбайни на $1 млрд, щоб допомогти зі жнивами

Економіка 6606 переглядів

Опубліковано - 14.07.2015 15:07 | Всі новини | Версія для друку

США нададуть Україні комбайни на $1 млрд, щоб допомогти зі жнивами
США нададуть Україні комбайни на $1 млрд, щоб допомогти зі жнивами
Американські компанії допоможуть Україні зібрати врожай, здійснивши постачання до України сільськогосподарської техніки на $1 млрд.

Про це повідомив Міністр аграрної політики та продовольства України Олексій Павленко під час фокус-сесії "Агробізнес та інфраструктура", передає прес-служба МінАП.

Павленко додав, що українські аграрії налагодили плідну співпрацю з американськими колегами. Наприклад, компанії AgCo, Monsanto, Dupont Pioneer успішно працюють на українському ринку та щорічно збільшують інвестування в агропромисловий сектор.

"Поставлені амбітні цілі до 2020 року змушують нас продовжувати боротьбу за реформи. Ми хочемо суттєво збільшити обсяги щорічного виробництва зерна, товарів із доданою вартістю, експорту. Я вдячний американським партнерам за підтримку, якої Україна зараз дуже потребує", - сказав міністр.

Він підкреслив, що перспективним проектом для іноземних інвесторів є також модернізація систем зрошення у південних областях України.

"Ми повинні перетворити нашу інфраструктуру в систему, яка буде відповідати інтересам України на найближчу чверть століття, також нам потрібні кошти й експертна допомога. Ми очікуємо, що інвестори, залучені до цієї величної справи, отримають віддачу зі свого капіталу", - сказав Павленко.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Економіка»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Почуття єдності нації неможливе без поваги до себе…”
Гарріет Бічер-Стоу

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.