Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Заліщики (Тернопільська область), після нападу Німеччини на Польщу в 1939 році, деякий час перебував польський уряд. А вже після вступу у війну Радянського Союзу, цей уряд через Румунію евакуюється в Англію, й до 1945 року вважався легітимним урядом Польщі...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Нідерланди звинуватили проросійських бойовиків у катастрофі Боїнга-777

Світ навколо нас 4990 переглядів

Опубліковано - 15.07.2015 18:50 | Всі новини | Версія для друку

Нідерланди звинуватили проросійських бойовиків у катастрофі Боїнга-777
Нідерланди звинуватили проросійських бойовиків у катастрофі Боїнга-777
Нідерландські фахівці в опублікованому проекті доповіді про розслідування катастрофи вважають, що Боїнг-777 над Донбасом збила російська ракета, запущена з території бойовиків.

Про це повідомляє CNN з посиланням на свої джерела.

Поки що остаточну доповідь про розслідування катастрофи нідерландською стороною не опубліковано. Однак, виходячи з інформацією джерел телеканалу, голландські експерти стверджують: саме проросійські бойовики відповідальні за знищення MH-17.

Проект доповіді складається з кількох сотень сторінок. За словами одного джерела, близького до розслідування, в проекті доповіді міститься інформація про точний тип ракети, яка збила "Боїнг". Інше джерело розповідає про траєкторії польоту ракети. Вона також стверджує, що ракета була випущена з території проросійських бойовиків. Обидва джерела також зазначили, що окремо покладається відповідальність і на компанію Malaysia Airlines, літаки якої продовжили літати над зоною конфлікту.

Боїнг-777 "Малайзійських авіаліній", що здійснював рейс Амстердам - Куала-Лумпур був збитий 17 липня в Донецькій області. На його борту перебували 298 осіб. Всі пасажири і члени екіпажу загинули. З великою ймовірністю припускається, що літак збила ракета ЗРК "Бук-М1", випущена з району контрольованого бойовиками міста Сніжне.

2 червня радник генконструктора російського концерну ППО "Алмаз-Антей" Міхаіл Малишевський заявив, що в малайзійський "Боїнг", на думку експертів підприємства, дійсно влучила зенітна керована ракета комплексу "Бук-М1". Однак він стверджує, що характер пошкоджень спростовує версію про пуск ракети із району Сніжного.

Контррозвідка СБУ зібрала докази причетності бойовиків і РФ до катастрофи "Боїнга". А слідчі прокуратури Нідерландів мають достатньо доказів, щоб встановити винних у катастрофі малазійського "Боїнга" в Донбасі.

2 травня Нідерланди завершили пошукову місію на місці катастрофи "Боїнга-777".
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Якщо знаєш себе і супротивника, то завжди виграватимеш. Якщо знаєш себе, але не знаєш супротивника - один раз переможеш, всі інші - програєш. Якщо не знаєш ні себе, ні його - завжди програватимеш”
Цзу Дзинь

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.