Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Нардепа Лозового хочуть притягнути до відповідальності за три епізоди

Влада 5991 перегляд

Опубліковано - 21.07.2015 16:04 | Всі новини | Версія для друку

Нардепа Лозового хочуть притягнути до відповідальності за три епізоди
Нардепа Лозового хочуть притягнути до відповідальності за три епізоди
Депутата фракції Радикальної партії Андрія Лозового підозрюють у вчиненні низки кримінальних правопорушень по трьох епізодах, вчинених з грудня 2014 по липень 2015 року.

Про це йдеться у поданні Генеральної прокуратури на надання дозволу на зняття з Лозового депутатської недоторканності, затримання та арешту, яке навів у своєму Facebook Олег Ляшко.

Згідно, з поданням, "Лозового підозрюють у вчиненні низки кримінальних правопорушень проти основ національної безпеки України, громадського порядку, авторитету органів державної влади, органів місцевого самоврядування та правосуддя у період з грудня 2014 по липень 2015 року".

"Є підстави вважати, що Лозовой вчинив тяжкі злочини, за які встановлено покарання у виді позбавлення волі на строк до 8 років, а тому відповідно до вимог КПК щодо нього може бути застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою", - зазначено у поданні.

"Більш м’які запобіжні заходи не забезпечують виконання Лозовим процесуальних обов’язків та не нададуть можливості запобігти вчиненню інших кримінальних правопорушень, переховування від органів досудового слідства", - сказано в документі.

Крім того, в ГПУ вважають, що лозовий може спробувати залякувати і впливати на свідків і потерпіли, а також, використовуючи владні повноваження перешкоджати кримінальному провадженню.

ГПУ наводить кілька епізодів. Перший стосується подій у суді Маріуполя у грудні 2014 року.

За даними ГПУ, Лозовий, Мосійчук та Лінько втручалися у діяльність суду, висловлювали погрози застосування насильства щодо суддів у Маріуполі.

У квітні 2015 року у приміщенні Коцюбинської селищної ради Лозовой разом з Мосійчуком та Ліньком "вчинив хуліганські дії та протиправно застосував до працівників селищної ради насильство у зв’язку з їхньою службовою діяльністю, вимагаючи вчинити певні дії".

"Діючи умисно, усвідомлюючи протиправний характер свої дій Лозовий, Мосійчук та Лінько безпідставно висунули заступнику Коцюбинського селищного голови Пушанці і секретарю селищної ради Ковтачу вимогу передати у власність демобілізованим учасникам АТО земельні ділянки в межах Коцюбинського або квартири у новобудовах, що належать іншим приватним особам".

При цьому ГПУ зазначає, що депутати використали привід надання земельних ділянок задля створення позитивного іміджу своєї діяльності.

При цьому Лінько умисно спричинив Пушанці побої, а Лозовий та Мосійчук також застосували до Пушанки фізичне насильство. Лозовий "наніс йому два удари кінцівкою милиці в ділянку живота" – певний час лозовий ходив з милицями".

Третій епізод стосувався подій у липні 2015 року в приміщенні Зарічненського відділу УМВ в Рівненській області. "Лозовой вчинив опір працівнику правоохоронного органу під час виконання ним службових обов’язків та перешкоджання законній діяльності ЗСУ в особливий період".

Згідно з повідомленням, Лозовой, перебуваючи у будівлі міліції, який є режимним об’єктом, відмовився виконувати правила пропускного режиму, застосував насилля до заступника начальника Зарічненського РВ УМВС-начальника міліції громадської безпеки Дерія.

Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Чудо не суперечить законам природи - воно суперечить нашим уявленням про неї ”
Блаженний Августин

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.