Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Бердичів (Житомирська область) в костьолі Святої Варвари 14 березня 1850 року місцева красуня Евеліна Ганська була повінчана з Оноре де Бальзаком. В цьому ж містечку тривалий час жив Фредерік Шопен, окрім написання музики, він також керував роботами по реставрації тамтешнього органу...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Кремлі пояснили своє ветування трибуналу щодо Боїнга

Імперія «Совок» 5171 перегляд

Опубліковано - 30.07.2015 12:10 | Всі новини | Версія для друку

У Кремлі пояснили своє ветування трибуналу щодо Боїнга
У Кремлі пояснили своє ветування трибуналу щодо Боїнга
Росія заблокувала резолюцію Ради безпеки ООН щодо створення міжнародного трибуналу у справі авіакатастрофи пасажирського літака Boeing 777 через “політизованість ініціативи”.

Про це повідомила прес-служба Міністерства закордонних справ РФ.

Ідею щодо створення міжнародного трибуналу в Росії вважають "нав’язаною".

"Російська Федерація, всіляко намагаючись запобігти розколу в РБ ООН і перевести питання у конструктивне русло, не визнала можливим пропустити нав’язуване Раді Безпеки політизоване рішення, проголосувавши проти нього", – йдеться в повідомленні.

При цьому, у МЗС уточнили, що Росія пропонувала дочекатися міжнародного розслідування трагічної катастрофи з 298 загиблими, а ідею створення трибуналу назвали "контрпродуктивною". З аналогічними заявами раніше виступали президент РФ Владімір Путін і представник Росії в ООН Віталій Чуркін.

Як повідомлялося раніше, Радбез ООН не зміг створити Трибунал по розслідуванню причин катастрофи рейсу МН17 над Україною через вето, яке наклала Росія з цього питання. Загалом 11 членів засідання проголосували «за» створення Трибуналу, три утрималися і тільки РФ голосувала «протии».

Крім того, представник Росії при Радбезі Віталій Чуркін допустив обмовку під час доповіді, зауваживши, що сподівається на «безкарність щодо тих, хто збивав літак».
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Нація або спільнота людей, що не використовуватиме свій інтелект, уважається за тварин, котрі не мають інтелекту взагалі. Таких людей можна використовувати як робочу худобу або матеріал залежно від вибору чи уподобань”
Таємна доктрина так званої «Більдерберзької групи»

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.