Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


“Бої” за Печерський суд столиці тривають. Правоохоронці спокійно спостерігають дійство

Пістолетне право 8719 переглядів

Опубліковано - 5.04.2007 15:27 | Всі новини | Версія для друку

“Бої” за Печерський суд столиці тривають. Правоохоронці спокійно спостерігають дійство
“Бої” за Печерський суд столиці тривають. Правоохоронці спокійно спостерігають дійство
У Печерському суді Києва відбулася невелика сутичка.

Сутичка сталася, коли народні депутати від партії Регіонів хотіли пройти в кабінет виконувачки обов’язків голови Печерського районного суду Інни Отрош.

Зокрема, коли журналісти виходили з кабінету Володимира Колесниченка, який пройшов на своє робоче місце, народні депутати від партії Регіонів заявили журналістам, що зараз у кабінеті в.о. голови перебуває заступник голови СБУ Геннадій Москаль за зачиненими дверима. Щоб перевірити достовірність цієї інформації, журналісти постукали в ці двері. Відкрила сама Отрош, але, побачивши багато телекамер і спалахи фотоапаратів, вона хотіла зачинити двері.

Народні депутати почали тримати двері, щоб не дати присутнім у кабінеті їх зачинити, через що і сталася невелика сутичка.

У результаті двері були відчинені навстіж, їх тримали народні депутати, після чого вийшов Геннадій Москаль, який повідомив, що спілкувався з в.о. голови суду, а крім того, приїхав до Печерського суду, оскільки з’явилася інформація, що тут перебуває підрозділ «Альфа». За словами Москаля, він приїхав перевірити достовірність цієї інформації. Крім того, Москаль заявив, що не закривався в кабінеті з суддею.

Як повідомлялося раніше, сьогодні зранку колишній голова суду і група колишніх нардепів-регіоналів вчинили захоплення приміщень суду та його печатки.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Хто не знає свого минулого, той не вартий свого майбутнього. Хто не шанує видатних людей свого народу, той не вартий пошани”
Максим Рильський

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.