Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- українська мова посіла друге місце в світі за мелодійністю після італійської. Також її визнали третьою найкрасивішою мовою в світі за такими критеріями, як фонетика, лексика, фразеологія та побудова речень після французької та перської мов на мовному конкурсі, що пройшов у Парижі в 1934 році...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Один день шоу “всенародної підтримки більшовиків” має реальну ціну. Мабуть платять із членских внесків КПУ?

Коаліція «С.Р.А.К.А» 6396 переглядів

Опубліковано - 6.04.2007 13:02 | Всі новини | Версія для друку

Один день шоу “всенародної підтримки більшовиків” має реальну ціну. Мабуть платять із членских внесків КПУ?
Один день шоу “всенародної підтримки більшовиків” має реальну ціну. Мабуть платять із членских внесків КПУ?
Донецьке обласне відділення Союзу молоді регіонів України (СМРУ) відправляє до Києва молодь, яка бажає підтримати парламентську коаліцію, виплачуючи добове перебування в столиці у розмірі 130 грн.

Як повідомив один із студентів Донецького Національного університету, який побажав виїхати до Києва, у відділенні обласної організації СМРУ йому запропонували написати заяву про вступ до організації і проінструктували про поїздку. За його словами, "ввечері треба виїхати поїздом до Києва, вдень взяти участь у мітингу і перед від`їздом назад одержати 30 грн. компенсації за харчування і 100 грн. відрядних".

Як повідомлялося раніше, журналісти ще у перший день акцій “на підтримку” більшовицької коаліції помітили, що польові командири демонстрантів розмінюють солідні суми в іноземній валюті на гривну у відділеннях банку “Правекс”, що у центрі столиці. І за дивним співпадінням, “демонстрантів” ненав'язливо направляли саме до цих точок.

Від “Аратти”: чомусь ми не мали жодних сумнівів в тому, що атракціон “всенародної підтримки” більшовицької коаліції - пролачений спектакль.

По-перше, ми на власні очі бачили учасників цих акцій, більшість із яких становлять учні ПТУ чи коледжів, яким наряд виповнилося 18 років. Тобто, вони взагалі ще не є виборцями. А значить - нікого не обирали, а відтак й немає самого предмету “підтримки”.
По-друге, із наших власних бесід із цими учасниками, та й із їхніх інтерв'ю телеканалам очевидно, що вони лише приблизно уявляють, навіщо їх привезли до Києва, повторюючи якісь беззмістовні штампи із агіток, замість обгрунтування своєї позиції. При тому, загалом, не маючи схожості із розумово відсталими. Відтак - це свідчить, що мета приїзду та участі в акціях аж ніяк не пов'язана із їхніми особистими переконаннями.

По-третє, ми ще із 2004 року помітили, що штабісти регіоналів, які керують масовками і мають доступ до “налу”, страждають на кліптоманію. Бо ж їхні оціночні звіти щодо кількості задіяних учасників аж ніяк не відповідають дісності. Навіть приблизно.

Наприлад, вчора чи позавчора було об'явлено про більш ніж 200 тисяч учасників-демонстрантів. Що у перекладі в грошовий вимір із розрахунку 130 грн./демонстрант становить більше $5 млн. Як на нас - сума фантастична, навіть для Ахметова, і шаленна - для КПУ. Але якщо, взяти реальне число учасників - не більше 5-7 тисяч, то сума витрат буде у межах $130-150 тисяч. Що цілком реально.

Питання тільки в тому, звідки ці гроші? А може вони зароблені коаліціянтами на тарифній війні проти населення?
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Коаліція «С.Р.А.К.А»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Знання певних принципів легко компенсує незнання деяких фактів ”
К. Гельвецій

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.