Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


В Кабміні не бачать умов для перегляду тарифів на газ

Влада 6236 переглядів

Опубліковано - 18.09.2015 15:06 | Всі новини | Версія для друку

В Кабміні не бачать умов для перегляду тарифів на газ
В Кабміні не бачать умов для перегляду тарифів на газ
Міністерство енергетики та вугільної промисловості України наразі не бачить підстав для перегляду тарифів на природний газ для потреб населення, але не виключає подібного перегляду в майбутньому за умови скорочення обсягів імпорту газу та зниження його ціни.

Про це заявив міністр енергетики Володимир Демчишин в ході Години запитань до уряду у Верховній Раді.

"Більшість з вас бачили звіт "великої четвірки" (чотирьох найбільших аудиторських компаній – УНІАН) за тарифами, методологію розрахунку і проведення розрахунків. Вони все-таки свідчать, що розрахунки проведені правильно. Насправді відповідь одна – на даний момент підстав для перегляду тарифів немає", – сказав Демчишин після виступу депутатів, які пропонували знизити вартість газу для населення.

Як повідомлялося раніше, раніше глава "Газпрому" Алєксєй Міллер повідомив, що контрактна ціна російського газу для України в четвертому кварталі поточного року знизиться до 252 доларів за тисячу кубометрів з 287,18 доларів в третьому кварталі, при цьому розмір можливої знижки від уряду РФ ще не визначений.

Пізніше глава Міненерго РФ Алєксандр Новак заявив, що РФ готова надати Україні знижку на газ у IV кварталі та обіцяє ціни "незначно" нижче, ніж в третьому кварталі.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Тільки осягнувши минуле, люди будуть здатні на пророцтва, що спрямовані в майбутнє”
Дмитро Волкогонов

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.