Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Україна буде головною темою переговорів Обами з Путіним

Світ навколо нас 5437 переглядів

Опубліковано - 25.09.2015 11:17 | Всі новини | Версія для друку

Україна буде головною темою переговорів Обами з Путіним
Україна буде головною темою переговорів Обами з Путіним
Криза в Україні і російська роль у ній будуть головною темою переговорів президента США Барака Обами з лідером Росії Владіміром Путіним.

Про це на брифінгу 24 вересня заявив речник Білого дому Джош Ернест.

«Коли президент Обама сяде з президентом Путіним, головною темою буде Україна. Президент Обама використає цю нагоду, щоб нагадати президенту Путіну про важливість дотримання Росією зобов’язань, взятих нею в контексті мінських домовленостей», – відзначив речник Білого дому.

Речник Путіна Дмітрій Пєсков, говорячи про цю ж зустріч 24 вересня, сказав, що ситуація в Сирії буде головною на зустрічі лідерів США і Росії, а тему України Путін і Обама обговорять, якщо буде час.

Президент Росії Владімір Путін виступить із трибуни ООН 28 вересня у Нью-Йорку. Того ж дня зустрінеться з президентом США Бараком Обамою.

Востаннє Обама і Путін зустрічалися у листопаді 2014 року на саміті Азійсько-Тихоокеанського економічного співробітництва в Пекіні.

Окупація Росією Криму і підтримка Москвою бойовиків на сході України погіршили американсько-російські відносини. США та інші країни Заходу запровадили проти Росії санкції через її дії щодо України.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ніколи нічого не замишляйте проти Росії, тому що на кожну вашу хитрість вона відповість своєю непередбачуваною дурістю ”
Отто фон Бісмарк

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.