Аратта - На головну

30 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Черновецький добрехався до відключення газопасточання “Київенерго”

Добробут Регіон: м.Київ 7514 переглядів

Опубліковано - 10.04.2007 22:05 | Всі новини | Версія для друку

Черновецький добрехався до відключення газопасточання “Київенерго”
Черновецький добрехався до відключення газопасточання “Київенерго”
З 11 квітня в Києві припиняється опалювальний сезон через борги АЕК “Київенерго” перед ДК “Газ України”.

Як повідомляє прес-служба "Газ України", компанія доручила ВАТ "Київгаз" та УМГ "Київтрансгаз" відключити від газопостачання АЕК "Київенерго".

"Газ України" проінформувала також про відключення від газопостачання підприємства-боржника Київську міську державну адміністрацію.

У прес-релізі йдеться, що, незважаючи на високий рівень оплати населенням спожитого газу, борг "Київенерго" перед "Газ України" з початку 2007 р. перевищив 72 млн. грн.

"Газ України" наголошує, що всупереч наданим гарантіям про термінове погашення заборгованості, столичні теплоенергетики не лише не зменшили борги, а й наростили їх. "Київенерго" в середньому протягом доби споживає природного газу на 4 млн. грн.

Як повідомлялося, на початку квітня "Газ України" доручив "Київгазу" обмежити газопостачання "Київенерго" до технологічного мінімуму. "Газ України" неодноразово обмежував постачання газу на Теплоелектроцентраль-5 і Теплоелектроцентраль-6 (ТЕЦ-5, ТЕЦ-6), що знаходяться в управлінні Київенерго, через борги.

2006 рік компанія "Київенерго", що забезпечує теплом і електроенергією Київ, закінчила з чистим прибутком 43,385 млн. гривень.

Теплова потужність ТЕЦ і котельних компанії складає 6 383 Гкал/час.

50%+1 акція "Київенерго" знаходяться в державній власності і передані до статутного фонду "Енергетичної компанії України", 12,73% володіє Київська міська рада, 11,97% - компанія "Іока Холдінге ЛТД" (Кіпр).

Від "Аратти". Не зрозуміло, - а куди ж ідуть кошти, які населення перераховує, незважаючи на значне підвищення тарифів? Міська рада постійно рапортує про слухняних жителів, які сплачують комунальні рахунки. А гроші "Газ Україна" не отримує. Дивно. Чорна діра? Бермудський трикутник? Чи гешефти Черновецького?
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Добробут»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Історія вчить лише тому, що вона ніколи нічому не навчила народи”
Георг Гегель

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.