Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Росія заступилася за свою маріонетку, публічно облиту фекаліями. За розпалювання міжнаціональної ворожнечі

Регіональні новини Регіон: Одеська область 10453 перегляди

Опубліковано - 11.04.2007 11:26 | Всі новини | Версія для друку

Росія заступилася за свою маріонетку, публічно облиту фекаліями. За розпалювання міжнаціональної ворожнечі
Росія заступилася за свою маріонетку, публічно облиту фекаліями. За розпалювання міжнаціональної ворожнечі
Генеральне консульство Росії в Одесі просить міліцію покарати людей, що облили фекаліями керівника громадської організації “Єдіная Отчізна” Валерія Каурова

Про це журналістам повідомив консул-радник Генерального консульства Дмитро Субботін.

За його словами, він сподівається, що керівництво Одеси і правоохоронні органи вживатимуть заходи для пошуку хуліганів, які вчинили неправомірні дії відносно Каурова і волонтерів акції «Я говорю по-російськи».

«Подібні прояви нетерпимості невластиві для Одеси і завдають непоправної шкоди іміджу міста. Якщо міліція погано справлятиметься зі своєю роботою, в прокуратуру буде направлено офіційний лист», - сказав Субботін.

Як пояснив представник громадської організації «Єдіная Отчізна», невідомі неодноразово обливали мазутом і фарбою сходові прольоти під’їзду в будинку по вулиці Академіка Корольова, де проживає Кауров, а також двері його квартири.

За словами представника, під час проведення акції «Я говорю по-російськи» (з 12 березня по 5 квітня) на волонтерів «Єдіної Отчізни» здійснювали напади - намагалися викрадати атрибутику і громити намети.

Як повідомлялося раніше, 5-го квітня двоє молодих людей під час мітингу біля мерії Одеси облили лідера організації «Єдіная Отчізна» Валерія Каурова фекаліями .

На одязі невідомих не було будь-яких символік, що свідчать про приналежність їх до певної політичної партії або організації.
Прихильники Каурова самостійно затримали невідомих і передали їх в руки працівників міліції.

Через деякий час затриманих було відпущено, оскільки вони виявилися за національністю - гагаузами. Відповідно їхній заяві у міліцію, Кауров у своєму виступі у той момент(і неддноразово - раніше)розпалював міжнаціональну ворожнечу та принижував їхню національну гідність.

Молоді люди свій вчинок пояснили протестом, оскільки влада не вживає до Каурова заходів, передбаченних чинним законодавством.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Регіональні новини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Знаєте, що таке малорос? Ні? Паршивець, просто кажучи, ні те ні се. Він, бачите, собі з походження — українець, з виховання — руський, з переконань — неук у всьому, що торкається рідного народу, по вдачі — боягуз, себелюб, раб. От це — малорос.”
Володимир Винниченко

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.