Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Ситуація на на фронті: російські бойовики активно стріляють з мінометів

Захист держави 6736 переглядів

Опубліковано - 7.12.2015 18:25 | Всі новини | Версія для друку

Ситуація на на фронті: російські бойовики активно стріляють з мінометів
Ситуація на на фронті: російські бойовики активно стріляють з мінометів
З 18.00 вчорашнього дня і до 6-ї ранку загарбники значно посилили обстріли на Донецькому, Артемівському та Луганському напрямках.

Використовуючи 82-мм міномети, вони вели неприцільні обстріли у напрямку Новгородського, Верхньоторецького, Красногорівки та Жовтого, повідомляє прес-центр АТО.

З гранатометів різних типів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї на Донецькому напрямку бойовики обстрілювали Авдіївку, Опитне, Верхньоторецьке, Красногорівку, Мар’їнку та Піски. На Артемівському – Зайцеве, Ленінське, Майорськ, Золоте та Луганське.

На Луганському напрямку найманці здійснили 5 обстрілів безпосередньо по позиціях сил АТО. Використовуючи 82-мм міномети, злочинці гатили по Сокільниках.

А на Донецькому напрямку із мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї стріляли по Мар’їнці, Верхньоторецькому, Новгородському та Пісках.

Загалом за цей період було здійснено 51 обстріл.

Сьогодні, 7 грудня, станом на 07.30 противник збільшує кількість провокаційних та прицільних обстрілів у районах Верхньоторецького та Сокільників. А також обстрілів зі стрілецької зброї позицій і населених пунктів.
Зазначене здійснюється з метою провокації вогню у відповідь з боку Збройних Сил України перед черговим засіданням трьохсторонньої робочої групи 08-10 грудня 2015 року.

Також, за оперативними даними, здійснюється підготовка мінометних розрахунків 2-го АК НЗФ з метою обстрілів позицій сил АТО. З 5 по 12 грудня відбувається підготовка зазначених підрозділів противника, які використовують набуті навички під час обстрілів позицій сил АТО.


Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Захист держави»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Свобода, якщо вона пустила коріння, швидко зростає”
Джордж Вашінгтон

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.